SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'dan Eski Bakana Gönderme

Davutoğlu'dan Eski Bakana Gönderme

12 Kasım 2023 Pazar - 21:17




Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Samsun Olağan Kongresi’nde yaptığı açıklamada Türkiye'nin dünya suç örgütleri endeksinde 14’üncü sırada olduğunu belirterek, “Allah göstermesin yakında 10’unculuğa da gireriz. Çünkü enflasyon çok kötü.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun Olağan Kongresi’ne katıldı. Türkiye'nin dünya suç örgütleri endeksinde 14’üncü sırada olduğunu belirten Davutoğlu, “Allah göstermesin yakında 10’unculuğa da gireriz. Çünkü enflasyon çok kötü. İçişleri Bakanı eski bakanın temaslı olduğu suç örgütlerini temizleye temizleye bitiremiyor. Peki şunu da kimse sormuyor. Onlar nerede türedi?." diye konuştu.

Davutoğlu, "Siz nasıl bir bataklık ürettiniz ki, o bataklıkta bırakın sivrisinekleri, yarasa türedi. Milletin kanını emen yarasalar türedi. Şimdi anlıyor musunuz, niçin ben ‘siyasi ahlak, siyasi ahlak, siyasi ahlak’ dedim. Çünkü siyasi ahlakın olmadığı yerde çete olur. Çünkü siyasi ahlakın olmadığı yerde rüşvet olur. Çünkü siyasi ahlakın olmadığı yerde ekonomik kaynaklar tüketilir. Böyle bir rezalet görülmedi” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap