SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cem Küçük: İmamoğlu başkanlık yolunda

Cem Küçük: İmamoğlu başkanlık yolunda

27 Ocak 2022 Perşembe - 12:25




Cem Küçük, İstanbul'daki kar yağışı sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi’yle yemekli görüşmesini "Demek ki İmamoğlu başkanlık yolunda" diye yorumladı.





Cem Küçük, TGRT Haber'de sunduğu programda gazete manşetlerini yorumlarken Cumhuriyet gazetesinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yemek fotoğrafına "MOBESE'li kumpas" başlığını atmasını eleştirdi. İmamoğlu'nun görüntülerinin MOBESE kameraları ile ortaya çıkmasına 'Bunun neresi kumpas' diye yorumda bulunan Cem Küçük, "Zaten o kamera kayıtları heryerde var. Balıkçıda olduğunu niye inkâr ediyorsun? Kabul etseydiniz" dedi.

İmamoğlu'nun yabancı bir diplomatla görüşme yapacağı sırada CHP Genel Merkezi'nin haberi olması gerektiğini belirten Cem Küçük, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un attığı tweeti silmesi ile ilgili olarak "Genel merkezin haberi yok, olsa böyle bir tweet atmaz. Seyit Torun'da inanmamış görüntülere..." açıklamasında bulundu.

"İMAMOĞLU BAŞKANLIK YOLUNDA"

Cem Küçük, İmamoğlu ile ilgili yorumunu şöyle tamamladı:

"Demek ki İmamoğlu başkanlık yolunda, İngiliz Büyükelçi’yle görüşeyim dedi ve boşa düştü"


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap