SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçeli'den Erdoğan açıklaması: "Tekrar aday olamayacağı..."

Bahçeli'den Erdoğan açıklaması: "Tekrar aday olamayacağı..."

07 Şubat 2022 Pazartesi - 09:52




Bahçeli'den Erdoğan açıklaması geldi. Erdoğan'ın tekrar aday olamayacağı iddialarının temeli olmadığını belirten Bahçeli, "Bizim cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Erdoğan'dır." dedi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam Kampı'nın basına kapalı bölümünde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olamayacağı iddiaları ile ilgili olarak, "Önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bizim cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

"ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE HERHANGİ BİR ENGEL BULUNMAMAKTADIR"

"Bizim cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye açıklamada bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın tekrar aday olamayacağı iddiasının hiçbir temeli yoktur. Erdoğan'ın tekrar aday olmasının önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır" diye konuştu.

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı’nın en az üç dönem seçilebilmesi amacıyla gerekli yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışır, bunu da başarırız" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap