SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçeli kapıyı göstermişti! Saffet Sancaklı istifa etti

Bahçeli kapıyı göstermişti! Saffet Sancaklı istifa etti

10 Aralık 2023 Pazar - 00:00




MHP lideri Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın "Cumhur ittifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder" sözlerine "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" demişti. Bahçeli'nin sözlerinin ardından Sancaklı istifa etti.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı basın mensuplarının MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili sorusuna cevap verdi. Sancaklı'nın, "Bu dönem MHP'ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli'de göremezler. Cumhur ittifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder." şeklindeki açıklamaları sorulan Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir." demişti.

SANCAKLI'NIN İSTİFASI İSTENDİ

Bahçeli’nin Sancaklı’ya tepkisinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise Sancaklı’nın istifasının istendiğini açıkladı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın, “Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap