SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ayyıldız Hareketi lideri Ümit Özdağ'dan CHP'ye sığınmacı tepkisi

Ayyıldız Hareketi lideri Ümit Özdağ'dan CHP'ye sığınmacı tepkisi

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 11:47




Ayyıldız Hareketi lideri ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye kaçak yollarla giren sığınmacılarla ilgili mesajına tepki gösterdi.





Türkiye bir yandan orman yangınları ile boğuşurken diğer yandan da ülkeye kaçak olarak giren sığınmacıları tartışmaya devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Yangınlardan canımız yanarken, sığınmacı konusuna yeniden değinmekten hicap duyuyorum ama ülkemizin bekasının söz konusu olduğu meseleleri de konuşmak zorundayız. Afgan sığınmacı seli devam ediyor ve yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilginize arz ederim sevgili halkım..." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun bu mesajına yanıt Ayyıldız Hareketi lideri ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan geldi.

Özdağ Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sn Kılıçdaroğlu Türk halkını yanılmayın. Parti temsilcileriniz örneğin Gürsel Tekin gönüllü dönüşü teşvik edeceğiz dedi. Tanju başkan dışında kimse samimi değil. Ama bu noktaya gelmenizi takdir ediyorum. Geri dönüş konusunda uzmanlarımız size ek ders verebilir." ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap