SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan Bahçeli'ye videolu cevap! ''Kendini tutamadı güldü''

Ali Babacan'dan Bahçeli'ye videolu cevap! ''Kendini tutamadı güldü''

20 Ekim 2021 Çarşamba - 11:45




Ali Babacan, Bahçeli'nin kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi. Babacan, Bahçeli'nin eski videolarını dev ekranda izlettikten sonra kendisini tutamayarak güldü.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın kendisine yönelik "Bahçeli krizlerin ortağıdır" ifadelerine sert bir dille cevap verdi.

Bahçeli, Babacan'a yönelik "Selamsız ve sevimsiz bir siyaset devşirmesi şahsıma yönelik; 'Bahçeli krizlerin ortağıdır' demiş, halt etmiş, küçük aklının dibini sergilemiş. Ortada bir kriz yoktur, velev ki olsa bile, bundan memnun olamayız" ifadeleri kullandı.

"SÖYLEDİĞİM HER ŞEYİN ALTINA İMZAMI ATARIM"

Ali Babacan, Bahçeli'nin bu sözlerine partisinin Ankara Kahramankazan İlçe Kongresi'nde cevap verdi. Babacan kongrede Bahçeli'nin eski videolarını dev ekranda partililere izletti. Videoları izletirken gülen Babacan, "Hiç kimse bizi tutarsızlıkla suçlayamaz. 2001'den bu yana getirsinler söylediğim her şeyi ortaya koysunlar. Altına tekrar imzamı atarım" diye konuştu.

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap