SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan Altılı Masa Çıkışı

Ali Babacan'dan Altılı Masa Çıkışı

06 Aralık 2023 Çarşamba - 12:57




Babacan'dan altılı masa vurgulu 'otokrat' çıkışı





DEVA Partisi lideri Babacan, 3 Aralık'ta yaptığı konuşmasının bir kısmını X hesabından paylaştı. “Her kesimin otokratı var. Otokrat zihniyet sadece iktidarda yok.” diyen Babacan, “Amaçları iktidarı ele geçirip, sopayı ele geçirip başkalarını dövmek. Öfkelerinin sebebi, o sopaya sahip olamamaları. Kendilerinden olmayana, kendileri gibi görünmeyene tahammül etmeye mecbur kaldılar ya bu 6’lı masa falan derken işte onun için öfkeliler.Öfkeleri aslında kaybetmiş olmalarına.” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aday tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmasından bir kesiti sosyal medya hesaplarından paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 3 Aralık’ta 31 Mart Belediye Seçimleri için düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Her kesimin otokratı var. Otokrat zihniyet sadece iktidarda yok. Her kesimin otokratları var” diyen Babacan, buradaki konuşmasını sosyal medya hesaplarından da yayımladı.

Babacan şu ifadeleri kullandı:

'ÖFKELERİ ASLINDA KAYBETMİŞ OLMALARINA'

“Değerli arkadaşlar işte otokratlar var ya o otokratlar Allah göstermeye bir sopayı ele geçirmeye görsünler. Amaçları iktidarı ele geçirip, sopayı ele geçirip başkalarını dövmek. Öfkelerinin sebebi, o sopaya sahip olamamaları. Kendilerinden olmayana, kendileri gibi görünmeyene tahammül etmeye mecbur kaldılar ya bu 6’lı masa falan derken işte onun için öfkeliler. Öfkeleri aslında kaybetmiş olmalarına. Aslında ideolojik olarak tükenmiş olduklarını da fark ediyorlar onun için öfkeliler. Onu da biliyoruz. Tahammülsüzlüklerinin başka sebepleri ne?

'KENDİNE BENZEYENE DEMOKRAT OLMAK KOLAY'

DEVA Partisi demokrasiye inanan, insanları dış görünüşleriyle yargılamayan, hukuku araçsallaştırmayı etik dışı bulan, medyanın özgür olması gerektiğini düşünen, farklılıkların zenginliğimiz olduğuna inananların partisi. Bunlara bakarsanız kendinden olana, kendine benzeyene demokrat olmak kolay. İşte şu salona bir bakıyoruz. Farklı kesimlerden yüzlerce insan aynı çatı altında. Demokrasi budur bu. Bıkmadan usanmadan anlatacağız. Sayfalarca yazdık, yine yazacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap