SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan Türkiye'de yolsuzluğun kaynağını açıkladı!

Ali Babacan Türkiye'de yolsuzluğun kaynağını açıkladı!

17 Nisan 2022 Pazar - 09:48




DEVA Partisi, Bursa’da düzenlenen lansmanla, iktidara gelmeleri durumunda ilk 90 ve 360 günde hayata geçirmeyi taahhüt ettikleri 'Yerel Yönetim ve Şehircilik Eylem Planını' kamuoyuna duyurdu.





DEVA Partisi lideri  Ali Babacan, Türkiye'deki yolsuzluğun üçte ikisinin inşaat alanında olduğunu belirterek "Bu aynı zamanda siyasetin ve siyasetçinin finansmanında da en önemli alan olarak belirtilebilir" açıklamasında bulundu ve Meclis’e sevk edilmesi gereken bir numaralı yasanın siyasi etik yasası olduğunu söyledi.

BABACAN'DAN RÜŞVET VURGUSU

DEVA Partisi, Perşembe günü Bursa’da düzenlenen lansmanla, iktidara gelmeleri durumunda ilk 90 ve 360 günde hayata geçirmeyi taahhüt ettikleri 'Yerel Yönetim ve Şehircilik Eylem Planını' kamuoyuna duyurdu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, organizasyonda Karar yazarı Semra Alkan'ın sorularını yanıtladı.

İnşaat sektörünün önemine değinen Babacan, Türkiye'deki yolsuzluğun üçte ikisinin de bu alanda olduğunu dile getirerek "Bu aynı zamanda siyasetin ve siyasetçinin finansmanında da en önemli alan olarak belirtilebilir" dedi. Babacan, ayrıca Meclis’e sevk edilmesi gereken bir numaralı yasanın siyasi etik yasası olduğunu da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap