SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan Demokratlara Seslendi

Ali Babacan Demokratlara Seslendi

21 Aralık 2023 Perşembe - 12:37




Babacan demokratlara seslendi: Asla siyasetten vazgeçmeyin





Meclis’te haftalık değerlendirme toplantısı yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarının sadece muhalefeti destekleyen seçmeni değil aktif siyaset yapan birçok seçmende de hayal kırıklığı yarattığını ifade eden Babacan, “Seçim sonuçları, sadece muhalefeti destekleyen seçmenlerde değil, aktif siyaset yapan birçok insanda da hayal kırıklığı ve umutsuzluk yarattı. Seçim sonrasında muhalefet partilerinin kendi iç tartışmaları ve partilerin birbirlerini suçlama yarışı, bu hayal kırıklığını daha da derinleştirdi” dedi.

Seçimden arzu ettikleri başarıyı yakalayamadıklarını belirten Babacan, “Son 6 aydır yaşadığımız bir gerçeği de burada ifade etmek ve değerlendirmek isterim. Biz, muhalefet bloğu olarak, büyük bir inanç ve umutla girdiğimiz genel seçimlerde arzu ettiğimiz başarıyı yakalayamadık” ifadesini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap