SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti içinde anket sonuçları paniği başladı! Ufukta erken seçim…

AK Parti içinde anket sonuçları paniği başladı! Ufukta erken seçim…

28 Ağustos 2021 Cumartesi - 16:31




Türkiye'de ekonomik buhran derinleşirken muhalefet erken seçim çağlarını AK Parti'ye karşı yineliyor. Sıkışan iktidar son anket sonuçları sonrası harekete geçti.





Türkiye’de vatandaşlar ekonomik olarak bir buhran içindeyken pandeminin yaşanmasıyla beraber kriz günden güne derinleşti. Muhalefet erken seçim söylemleriyle sık sık çağrılarını yineliyor. Muhalefetin çağrılarına kulak tıkayan AK Parti iktidarı ise köşeye sıkıştı. 19 yıllık iktidarında anketlere önem veren iktidar son günlerde yapılan seçim anketi sonuçları karşısında hareket geçti.

SON ANKET SONUÇLARI ERDOĞAN'I RAHAT ETTİRMEDİ

Hemen hemen birçok konuşmasında 2023’e vurgu yapan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, son anket sonuçları karşısında sessiz kalamadı. Hükümete yakın Türkiye gazetesinin haberine göre; uzmanlardan oluşan bir ekip, AK Partili belediyeleri incelemeye başladı. Üç gün boyunca incelemeler yapan ekip, belediyelerin seçim öncesi vaatlerini takibe alıyor. Vatandaşlarla temasların da kurulduğu incelemelerde aynı zamanda il il anket sonuçları da masaya yatırılıyor.

Yapılan çalışmaların ardından hazırlanan rapor, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye sunuluyor. Bugüne kadar Adıyaman, Ağrı, Giresun, Samsun, Malatya, Sivas ve Trabzon’un da aralarında bulunduğu 22 şehirde incelemeler tamamlandı.

KULİSLERDE ERKEN SEÇİM HAMLESİ YORUMU


İncelemelerin ardından belediyelere giden Mehmet Özhaseki, “Uzman arkadaşlarımız dışarıdan bir göz olarak şehrin röntgenini çekiyor. Daha sonra biz de problemleri dinleyip çözüm bulmaya, yol göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti uzunca bir aradan sonra belediye belediye başlattığı incelemeler ve anket çalışmaları kulislerde erken seçim hamlesi olarak yorumlanmasına neden oldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap