SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Selen Görgüzel: Hayatımızın geri kalanı eskisi gibi olmayacak!

Selen Görgüzel: Hayatımızın geri kalanı eskisi gibi olmayacak!

21 Şubat 2023 Salı - 09:57




Türkiye, ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşarken, dün Hatay'da iki deprem daha meydana geldi. ünlüler dünyası depremzedeler için seferber olurken, Hamdi Alkan'ın eski eşi, şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel; sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine seslendi.





Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, ve Osmaniye, Elazığ ve Şanlıurfa'yı da etkileyen depremler sonrası acı haberler gelmeye devam ediyor.

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 3 dakika sonra ise merkez üssü ise yine Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde iki deprem daha kaydedildi. Defne ilçesindeki deprem zeminden 16.74 kilometre Samandağ merkezli deprem ise 7 kilometre derinlikte meydana geldi.


ÜNLÜ İSİMLER TEK YÜREK

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaket sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı.

Paylaşım yaparak takipçilerine seslenen isimlerden biri de yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi, şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap