SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Korona virüse çare çay mı?

Korona virüse çare çay mı?

26 Mart 2020 Perşembe - 12:54




Korona virüse karşı vücudun direncini güçlendiren bazı kimyasalların çayın içinde bulunduğu iddia edildi.





Türkiye'de korona virüs salgını etkisini göstermeye devam ederken, vatandaşlar bir yandan da alternatif çözüm arayışında.

Öte yandan Çin’in Corona Virüsü hakkında gerçeği anlattığı için cezalandırılan ve daha sonra aynı hastalık nedeniyle öldüğü kahraman doktor Li Wenliang, araştırma amacıyla vaka dosyalarını belgelemiş ve dava dosyalarında COVID’in etkisini önemli ölçüde azaltacak bir tedavi önerdiği iddia edildi.

Metilksantin, Theobromin ve Theophy gibi kimyasalların, vücudun direncini virüse karşı artırdığı üzerinde duruldu.

Çayımız zaten tüm bu kimyasallara sahiptir. Çaydaki ana Metilksantin uyarıcı kafeindir. Çayda bulunan diğer Metilksantin, kimyasal olarak benzer iki bileşiktir: Theobromine ve Theophylline. Çay bitkisi, bu kimyasalları böcekleri ve diğer hayvanları atmanın bir yolu olarak oluşturur.

Kim bu virüs için tüm çözüm basit bir fincan çay olacağını bilecekti. ve Çin’de bu kadar çok hastanın tedavi edilmesinin nedeni budur.


Çin’deki hastane personeli hastalara günde 3 kez çay servisi yapmaya başladı ve sonuç nihayetinde Vuhan "Bu Pandemi’nin merkezi" içerildi ve topluluk aktarımı neredeyse durdu.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap