SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Karatay'a meslekten men cezası

Karatay'a meslekten men cezası

21 Ekim 2015 Çarşamba - 09:37




İstanbul Tabip Odası Onur Kurulu, şeker testleriyle ilgili açıklamaları nedeniyle prof. Dr. Canan Karatay'a 15 günlük meslekten men cezası verilmesine





Dernek şikayetinde Karatay'ın uzmanlık dışı bir konuda tıbbi değerlendirme yaptığı, bilimsel olmayan açıklamalarla halk sağlığına zarar verdiği, kendi reklamını yaptığı, tıbbi bir konuyla ilgili ihtilafında kendisiyle farklı düşünen hekimlerle etik olmayan tartışma yöntemlerini kullandığı iddialarında da bulunmuştu.

5 doktorun oluşturduğu İstanbul Tabip Odası Onur Kurulu, 6 Ekim tarihli son toplantısında, Karatay'ın geçici olarak meslekten alıkoyma cezasıyla cezalandırılmasına oybirliğiyle karar verdi.Karar bir yandan İstanbul Tabip Odası Onur Kurulu'na, diğer yandan da Canan Karatay'a yollandı. Karatay'ın yazıyı almasından itibaren 15 gün içinde itiraz etme hakkı bulunuyor. Karatay'ın cezası Yüksek Onur Kurulu'nda da görüşülecek. Eğer onanırsa uygulamaya geçilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap