SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Ortahisar Kaymakamı

Ortahisar Kaymakamı

19 Ocak 2017 Perşembe - 15:11








Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu göreve başlamasıyla birlikte adından söz ettirdi. Kaymakam Hatipoğlu ilçedeki tüm dinamikleri hayata geçirmek için önemli adımlar attı. Hatipoğlu Diyarbakır'da şehit olan Trabzonlu polis Miraç Kadir Özcan'ın ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Gece boyunca şehidimizin ailesinin yanında olan Hatipoğlu defin işlemlerinde de oradaydı. Devletin şefkat elini aileye hissettirdi. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu gibi durumlarda şehit ailelerine bütün kesimlerin sahip çıkması ayrı bir önem arz ediyor.

ALTUNTAŞ'IN JET YÜKSELİŞİ!

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Altuntaş'ın siyasette ve iş hayatında önlemez yükselişi bütün hızıyla devam ediyor. İlk olarak AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş tarafından 2013 yılında yedek yönetim kurulu üyesi olan Altuntaş, Kızılay'da, sonra Ortahisar Belediyesi'nde işe başladı. Daha sonra milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun Ankara'da danışmanı olan Altuntaş buradan ayrılarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi olan Trabel AŞ'de işe başladı. Ardından buradan ayrılan Altuntaş Diyarbakır'da kayyum atanan bir belediyede özel kalem müdürü oldu. Oradan da Trabzon'a bir bakanlığın il müdürlüğü görevine getirileceği söyleniyor. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından bundan sonra liyakata önem verileceğini defalarca tekrarladı. Hani atamalarda liyakat ve ehliyet göz önünde tutulacaktı? Bu sözlerin hemen unutulduğunu görüyoruz. Liyakat ve ehliyet bir kenara itilerek atamalar jet hızıyla sürüyor. Üstelik 3,5 milyon üniversite mezunu işsizken...

APART EVLER DENETLENSİN

Trabzon'da son dönemde moda olan işlerin başında apart evler geliyor. Eşyalı olarak günübirlik kiralanan evler hiçbir şekilde denetlenmiyor. Denetlenmediği gibi buların kim tarafından kiralandığı, niçin kullanıldığı bir muamma. Terör olaylarının olduğu bir dönemde bu evlere bir an önce el atılmalı. Trabzon'da bilindiği üzere 2016 yılı içerisinde farklı nedenlerle bu günübirlik evlerde iki cinayet işlenmişti. Kimin ne amaçla kiraladığı ortaya çıkarılarak şüpheler giderilsin. Zira bu evlerin yasadışı işler yapanların mekanı haline geldiği ileri sürülüyor. Emniyet, Belediye ve Valilik bu işe el atarak doğabilecek suçların önüne geçmeliler. Çok sayıda otelin olduğu bir şehirde günübirlik evlere önlem alınmalı diye düşünüyoruz.


ZİHNİ’NİN AÇIKLAMASI

Diş Hastanesi'yle ilgili yazımıza AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Uğur Zihni cevap verdi. Zihni, hastaneye alınan cihazların 38'inin önceki hastaneden geldiğini, 16 cihazın yeni alındığını, 10 tane daha yeni cihaz alınacağını söyledi. Hastanede olan cihazların hepsinin kaliteli olduğunu belirten Zihni, yangın merdiveniyle de ilgili, bağlantı kapılarının yapılmaya başlandığını, kısa bir süre sonra da kapıların yangın merdivenine açılacağını sözlerine ekledi. Ahmet Uğur Zihni'nin söyleminden anladığımız kadarıyla, hastanenin eksikleri kısa sürede bitirilecek ve Diş Hastanesi kaliteli hizmet verecek. Hadi hayırlısı!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap