SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 29.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 29.08.2021

29 Ağustos 2021 Pazar - 08:11




Olaylar ve Yaşananlar | 29.08.2021





MÜDÜR KİM OLACAK

Giresun’da bu aralar gündem Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri kim olacak. Selçuk Aslan'ın görevinden ayrılmasının ardından boşalan makama vekaleten atanan Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Karaca'nın koltuğuna veda etmeye hazırlandığı ifade ediliyor.
AKP kulislerinde, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne asaleten Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barbaros Demirkaya'nın atanacağı konuşulurken, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin'in ise epeydir nabız yokladığı dillerde dolaşıyor. Aynı şekilde, zayıf bir ihtimal olarak görülse bile vaktiyle çeşitli okullarda idarecilik ve öğretmenlik yapan AKP'li Eynesil eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nun adı da tümden yabana atılmıyor.

TATLI SU KURNAZLARI

AKP hükümetinin Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan dikkat çeken mesajlar geldi. Bayraktar’ın mesajlarında iktidar partisinin bitişine kimlerin neden olduğuna vurgu yaptı.
Bayraktar, ilk paylaşımında “İlahi nizamda bir Erdem olan sorgulamadan kayıtsız şartsız iman etme ilkesini beşeri sistemlerde de uygulamaya kalkarsanız sonuç hiç verimli olmaz. Hiçbir şeyi sorgulamayanlardan oluşan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur” dedi.
Eski Bakan devamında ise “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara ve de verilere bakılmalı. Nasıl iş yapabilirim, nasıl faydalı olurum diye mücadele edenler varken; Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi...” diye yazdı.

BALKİ ADAY OLDU

Gümüşhane’nin genç avukatlarından Emre Balki, 18 Eylül tarihinde yapılacak olan Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu’nun genel kurulu için adaylığını açıkladı.
Yaptığı açıklamada adaylık için karar almalarındaki en büyük etkenin baronun büyük çoğunluğunun genç meslektaşlarından oluşması olduğunu kaydeden Balki, “Türkiye’nin en genç baro yönetimini ve kurullarını oluşturmak, gençlerin yönettiği ve örnek gösterilecek bir baro olmak için genç meslektaşlarımızla bu yola çıktık. Meslek büyüklerimizin tecrübelerinden her daim faydalanarak, genç meslektaşlarımızın heyecanıyla beraber aktif ve şeffaf bir yönetim sergileyerek mesleğimiz ve meslektaşlarımız için güzel işlerin sahibi olma iradesi içerisindeyiz. Almış olduğumuz kararın baromuz ve meslektaşlarımız adına hayırlı olmasını ve adil bir seçim yaşanmasını temenni ediyoruz” dedi.

TOMAKİN’E GEÇMİŞ OLSUN

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in eşi Gülşen Tomakin Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. Gülşen Tomakin daha önce yakalandığı kanseri yenmeyi başarmıştı. Gülşen Tomakin’in durumunun ağır olduğu bildirildi. Halit Tomakin ise eşinin yanından bir an olsun ayrılmıyor.

REVİ’DEN BAŞSAĞLIĞI

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı ve Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, başkanlıktan ayrıldıktan sonrada üstlendiği sorumluluğun gereğini yerine getirme adına çalışmalarını küsmeden darılmadan sürdürüyor.
Eski dostlarını da unutmayan Revi, “Birlikte davamıza hizmet ettiğimiz arkadaşımız, eski Merkez İlçe Başkanımız, TFF Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyükaydın’ın kıymetli babası Hacı Mehmet Büyükaydın'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine yakınlarına ve sevenlerine Yüce Allah sabırlar ihsan eylesin, mekânı cennet olsun” dileğinde bulundu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap