SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2019

29 Temmuz 2019 Pazartesi - 09:12




Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2019





AKKUŞ BÖLGE BAŞKANI OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Akkuş, ülke genelinde yürütülen online seçim çalışmasında Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon il başkanlarının katıldığı seçimde Genç Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Bölge Başkanı seçildi. Akkuş, başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, sorumluluğu yüksek bir göreve seçildiğini ifade ederek, genç iş adamlarıyla girişimcilere en iyi hizmeti sunmak için yoğun çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirtti. Akkuş, “Ülkemizin üretim ve ekonomik dengelerine en iyi şekilde katkı sunmak için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz” dedi.

AYVAZOĞLU’NUN SÖZLERİ




AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu kendine has çalışma temposu içerisinde vatandaşlarla buluşup, kapı kapı gezip özellikle kadınlara, desteğe muhtaç ailelere ve engelli kardeşlerimize elini uzatmaya çalışıyor. Reklamdan uzak, gittiği yerde gönüllere dokunan Ayvazoğlu’nun çalışmaları takdir topluyor. Fındık fiyatının açıklanmasının ardından üreticinin bu anlamda memnun olduğunu bilmeyen yok. Milletvekili Ayvazoğlu, “Cumhuriyet tarihinin en yüksek fındık rekoltesinin beklendiği bu yıl, üreticinin lehine belirlenen fiyat ve zaman parametresinin piyasadaki yansımasının bölge ekonomisi için artı bir değer olarak karşımıza çıkacağı aşikardır. Serbest piyasada iç ve dış ticaret hacmini de göz önüne aldığımızda daha yüksek bir fiyata da erişmesinin mümkün olduğu bir gerçektir” dedi.

MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET




CHP Rize İl Genel Meclisi üyeleri, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Meclis üyeleri Başar Cumbur ve Ömer Hocaoğlu ile birlikte İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Balcı, Vali Çeber’le fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette meclis üyeleri şehrin sorunları ile ilgili önerilerini iletirken Vali Çeber de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.

SEYHAN MUHTARLARI DİNLEDİ

İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Seyhan, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Seyhan, köylerde ve mahallelerde devletin temsilcisi olan muhtarların vatandaşların ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rol oynadıklarını dile getirdi. Seyhan, vatandaşların yaşam kalitesinin arttırılması yönünde ihtiyaçların belirlenerek ilgili kurumlarca giderilmesi yönünde muhtarlarla birlikte çalışmalar yapılacağını belirtti. Seyhan, sorunların çözülmesi için de kurum amirlerine ve muhtarlara talimat verdi.




RİZE’DE YENİ MÜDÜRLER ATANDI

Rize il genelinde görev süreleri biten müdürler yeniden görevlendirildi. Bu bağlamda Ardeşen Halk Eğitimi Müdürü Ertan Berberoğlu Çamlıhemşin Halk Eğitim Müdürlüğüne, Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan ise Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne getirildi. Bozkan, Ardeşen’de eğitim alanında uzun yıllar başarıyla görev yapmı





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap