SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 29.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 29.04.2019

29 Nisan 2019 Pazartesi - 09:42




Olaylar ve Yaşananlar | 29.04.2019





SARAÇOĞLU RİZE’YE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Vali Kemal Çeber’in davetiyle 30 Nisan Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenecek konferans için Rize’ye geliyor. Rize Valisi Kemal Çeber Karabük Valiliği döneminde de benzer bir konferansta ağırlamış olduğu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nu Rize’de de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti diler getirerek “Çok değerli bir bilim adamının ilimize gelerek, bilgilerini bizimle paylaşacak olması bizler için çok önemli ve gurur verici. Sayın Saraçoğlu’nu Rize’de ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

AKÇİL VE YENİGÜN’DEN SELAM




Yargıtay Baş savcılığında görev yapan Trabzon eski Cumhuriyet bas savcısı Hayrettin Akçil ve Arhavi li hemşehrimiz Bülent Yenigün den selam göndererek, Fenerbahçe’yi elinden kaçıran Trabzonspor’u yakından takip ettiklerini ve bordo-mavi renklerin ortak değer olduğunu söyledi.

KAŞÜSTÜ'NE ÖRNEK BİNA




112 acil Servis komuta merkezi ve acil Servis komuta merkezi 1 Mayıs’ta Yomra Kaşüstü Otistik Çocuklar Eğitim Okulu'nun yanında yaptırılan yeni binada hizmet vermeye başlayacak çevre düzenlemesi tamamlanan bina örnek olacak.

TS'DEN TASARRUF

Başta Trabzonspor kulübü olmak üzere tüm kamu kurumları tasarruf genelgelerine uyarak Öğrencilerin ve sporcuların havuz ve sporcu servislerini 1 Mayıs tan itibaren kardıracakmış. Bu kararın yeniden gözden geçirileceği bekleniyor.




AKÇAABAT KORUNMALI

Ziraat Mühendisleri yönetim kurulu başkanı Cemil Pehlivan “Trabzon’un Akçaabat ilçe sahili doğal koydur fırtınaya tutulan gemilerin sığındığı limandı, Emin başkan döneminde doldurulmuş  Şefik Başkan döneminde sahil bandı oluşturulmuş ve Yaylacık- Söğütlü arasında yapılacak olan dolguya Büyükşehir iyiki dur dedi” şeklinde konuştu.




FLAŞ TRANSFER İDDİASI

Trabzon Büyük Şehir eski Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanından ayırmadığı Daire Başkanı Mimar Nalan Aydın Daire Başkan ı olarak Çevre Şehirçilik Bakanlığına transfer olacağı iddia edildi.

EROL MERKEZE




Trabzon Gümrük Başmüdürlüğünde başarılı Hizmetlere imza attıktan sonra Mersin gümrükler baş Müdürlüğüne atanan Fikret Erol Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkez emrine alındı.

BAŞHEKİMDEN OTOPARK TALEBİ

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan 2 yıl önce yeni binasına taşınan Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı merkezi Başhekim İ Dr.Mustafa Başkan 7/24 gece ve gündüz uzman diş hekimi arkadaşlarımız nezaretinde hizmet veriyoruz tek derdimiz otoparktır yıkılan 100 yıl ilkokulunun yerini Valimiz İsmail Ustaoğlu n dan talep ettik diyor.

ADANUR MU?

Trabzon büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Bafra kaymakam ı Ahmet Adanur geliyormuş, Genel Sekter Davut Çakır ile yollarını ayıran Başkan Murat Zorluoğlu, Çevre Şehirçilik Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Kaymakam Adanur ile birlikte üç kişiyi Genel Sekreter olarak teklif etmiş bunlardan ağırlıklı olan kaymakam Adanur’un göreve atandığı söylense de bu iddia henüz doğrulanmış değil.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap