SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 27.07.2019

27 Temmuz 2019 Cumartesi - 09:43




Olaylar ve Yaşananlar | 27.07.2019





SALTUK’TAN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Şehrin sorunlarının da masaya yatırıldığı ziyarette Saltuk görüşme ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Resmi kurumlar, siyasi partiler ve sivil toplum ögütleri ziyaretlerimiz kapsamında AKP Rize İl Başkanlığını ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında AKP İl Başkanı İshak Alim ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ortamında görüşmeler yaptık.”

ŞAMLIOĞLU GÖREVİNDEN ALINDI




Bazı bakanlıklardaki genel müdür, başkan ve genel müdür yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Rize'nin Ardeşen ilçesinden olan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, görevinden alındı.

GÜFA'DAN TANITIM FİLMİ




Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden olan Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) tarafından tamamı üniversite imkânları kullanılarak çekilen Gümüşhane Üniversitesi tanıtım filmi yayınlandı. Yönetmenliğini İletişim Fakültesi öğrencilerinden Selcan Demirtaş, ses ve müziklerini Mehmet Emin Yücel ile görüntü yönetmenliği ve kurgusunu Efe Can Aktaşlı’nın yaptığı film, iki ay gibi bir sürede çekildi. Tanıtım filminin metin yazarlığı ve seslendirmesini ise İletişim Fakültesi GÜFA Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten yaptı. ŞALPAZARI'NA EKSKAVATÖR Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yerel seçim öncesi verdiği sözleri tutmak için gayret gösteriyor. Türkiye Belediyeler Birliği’nden Şalpazarı’na 22 tonluk ekskavatör verildi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’den ekskavatörü teslim alırken, Şalpazarı'nın birlikten üst üste 4 araç alan tek belediye olduğunu belirtti.

VAKFIKEBİR AK PARTİ’NİN TRABZONSPOR HASSASİYETİ

AK Parti Vakfıkebir ilçe yönetimi, Trabzonspor’un yeni çıkan formalarından aldılar ve “Formamız hazır, kombinemiz hazır, o sene bu sene” mesajını verdiler. On beş kişiden olan AK Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu 61 adet forma alarak Trabzonspor’a destek verdi. İlçe Başkanı Ahmet Uzun, "Son formamıza şehrin dokusu işlendi, keşan formanın bir parçası oldu. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımı da Trabzonspor’umuza vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Son olarak formamız hazır, kombinemiz hazır. O sene bu sene diyorum” dedi.




GÜLER DUR DEDİ

Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önergesiyle tek gündem maddesi için toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Altınordu ilçesindeki özel proje alanlarında yapılan imar değişikliği için Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına durdurma yetkisi verdi. Alınan kararın ardından İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı düğmeye bastı. Başkanlık, Kirazlimanı Mahallesi’nde inşaatı devam eden Belde Evler projesinde tüm imara esas işlem haklarının durdurulmasına karar verdi.




KILIÇASLAN’DAN İHALE İDDİASI

Giresun merkeze bağlı Duroğlu Belde Belediyesi’nin AK Partili eski başkanı Murat Kılıçaslan, Aksu Deresi’nden geçecek su projesinin devletin 26 milyon TL’sini heder edeceğini savundu. İhaleden pis kokular geldiğini iddia eden Kılıçaslan, "Bu ihaleyi yapmaya ne gerek var? Bizlerin, bölge halkının bilmediği bir şey mi vardır? Kimse devletin 26 milyon TL parasını bir kalemde boşa harcamamalıdır" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap