SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2019

27 Nisan 2019 Cumartesi - 11:22




Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2019





CHP’Lİ TOPALOĞLU BOŞ DURMUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, seçim bitmesine rağmen Rize’de vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Topaloğlu, esnaf ile dirsek temasını da sürdürerek kayda değer olan sorunları partisinin ilgili organlarına iletiyor. Böylece Topaloğlu, vatandaşların ve esnafın taleplerini gündeme taşıma noktasında ön ayak oluyor. Topaloğlu, ayrıca İl Başkanı Saltuk Deniz ile de uyumlu çalışması partililerin takdirini kazanıyor.

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK ÇALIŞMA




Rize Valiliği öncülüğünde yürütülen çalışmada, Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Kardeş Eli" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini onarıyor. Valiliğin yanı sıra firmaların da destek sağladığı "Kardeş Eli" projesi kapsamında öğrenciler, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ait evlerin boya, elektrik tesisatı onarımı ve mobilya tamiri işlerini yapmaya başladı. Öğrenciler, ihtiyaç sahibi bir ailenin mutfak dolaplarını yenilemenin yanı sıra su ve elektrik tesisatını onararak oturma odası, salon bölümü, kapılar ve dış cepheyi boyadı.

KALEM MÜDÜRÜ




Sayıştay istisnai kadrodan Özel kalem müdürü olarak atananlar mühendis kadrosuna geçemez dedi. Bu durumda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde atanan 10’a yakın özel kalem müdürü daire başkanı olarak kadrolara alındı. Bu karardan sonra bu kişilerin konumları ve durumları ne olacak diye merak ediliyor.

ARAKLI’DA İSTİFA

MHP’nin Trabzon Araklı ilçesi başkanı Mustafa Harbi görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Harbi, partisinde hiçbir menfaat gözetmeden davasına ve ilçeye hizmet ettiğini belirterek, “Cumhur ittifakındaki gelinen nokta ve alınan başarıdan rahatsız olan sözde MHP’li olanlarda koltuk sevdası doğdu. Koltuk talebinde bulunanlara maalesef         il teşkilatımızda meyil vermiştir. Bu gelişme yıllardır verdiğimiz emeğin hiçbir değerinin olmadığını gösterdi. Bu nedenle görevimden istifa ediyorum” dedi.




DEĞERLERE SAHİP ÇIKMAK

Giresun Üniversitesi değerlere sahip çıkma adına düzenlediği etkinliğin dördüncüsünü gerçekleştirdi. GRÜ tarihi binasında gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ile eski milletvekili Bülent Bektaşoğlu, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldığı etkinlikte  Giresun Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Mamaşoğlu ile  birlikte merhum gazeteci yazar Naim Tirali, merhum şair Bahtiyar Öztürk ile Giresunlu koro şefi ve bestekar Cihan Unat’a plaket verildi.




SİZ DE ULURDUNUZ
 
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, gittiği Kazakistan'ın güneyinde yer alan Tanrı Dağları'nda uluması olay oldu. Sosyal medyada sıkça izlenen video olumlu ve olumsuz çok sayıda tepki aldı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra Enginyurt'un uluma videosu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye soruldu. MHP lideri, "Cemal Bey'in bulunduğu yerde
siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz" cevabını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap