SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 25.08.2021

25 Ağustos 2021 Çarşamba - 08:54




Olaylar ve Yaşananlar | 25.08.2021





AYAZOĞLU’NUN TEPKİSİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İngiltere tarafından yapılan açıklamayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak değerlendirmesine, “Taşeronluk başa bela. Bir partinin genel başkanına yakışmadı. Haberi yayanlar bile yalanladı, haberi sildi. Yalanı yayanlar hala beklemede. Ayıp!” sözleri ile tepki gösterdi.

Ayvazoğlu, Trabzon Valiliğe himayesinde gerçekleştirilen ve Trabzonlu Yatırımcı İş İnsanlarının katıldığı Hazır Giyim Sektörü İçin Yatırım Destek İhtiyacı ile Bölgemiz ve Şehrimiz için yatırım olanaklarını değerlendirme toplantısına da katılan Ayvazoğlu, İl başkan Yardımcısı Hüsrev Türk ile birlikte Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı ziyaret çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BÜYÜKAYDIN’A BAŞSAĞLIĞI

Ayvazoğlu, “AK Parti önceki dönem Ortahisar İlçe başkanlarından, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, Yılmaz Büyükaydın’ın babası merhum Hacı Mehmet Büyükaydın amcamıza Rabbimden rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dilerim” paylaşımında bulundu.

KAYA: ARTIK YETER

CHPP Trabzon Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Ahmet kaya, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Afgan sığınmacılara karşı uyarıyor; “Aman dikkat edin, aralarında eylem yapmaya gelen Taliban ve El Kaide’ye bağlı teröristler olabilir. İçeriye iyice kontrol etmeden sokmayın” diyor. Ne hallere kaldık?
Gerçek enflasyon %40'lara dayanmışken; elektrik, doğalgaz, gıda ve herşeyin fiyatı büyük oranlarda artıyorken; AKP hükümeti Memurlarımıza verdiği %5+%7 zamla onları yine yoksulluğa mahkum etti. 3600 ek gösterge sözünü yine tutmadı. Artık yeter!” Paylaşımında bulundu.

KALYONCU’NUN PAYLAŞIMI

MHP İzmir milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, “Bizim gidecek başka bir yurdumuz, terk edecek bir toprağımız, sığınacak bir limanımız yoktur. Zalimlerden medet ummadık, zulme göz yummadık, vatanımıza sırt dönüp müstevlilerin paralı askerliğine heves edenlerden olmadık. Nitekim Sakarya destanı bunun ispatı ve ilanıdır.

Zalimlerden medet ummadık, zulme göz yummadık, vatanımıza sırt dönüp müstevlilerin paralı askerliğine heves edenlerden olmadık. Nitekim Sakarya destanı bunun ispatı ve ilanıdır” paylaşımında bulundu.

DSİ İŞÇİ ALACAK

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 5 kadroya sürekli işçi alınacak. Alımlar kapsamında Rize’de 3 kişi istihdam edilecek. Rize’de istihdamı yapılacak kadrolar 1’er adet aşçı, aşçı yardımcısı ve topoğraf.  27 Ağustos’ta sona erecek olan başvurular Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri veya "http://www.iskur.gov.tr" aracılığıyla yapılacak. Alınacak personel, ağır vasıta hizmetleri için şoför, ambar işçisi, usta, akaryakıtçı, sondaj işçisi, kompresör operatörü, vinç operatörü, laborant, topoğraf, hidrolog, aşçı, teknisyen ve bekçi gibi kadrolarda görev yapacak.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap