SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.06.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 25.06.2021

25 Haziran 2021 Cuma - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 25.06.2021





ZORLUOĞLU, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan görüşmede yerel yönetim meseleleri ve Trabzon'da yapımına devam edilen ile hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü. Başkan Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

GENÇ’İN KAMU-SEN MESAJI

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Türkiye Kamu-Sen’in kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Başkan Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi: Türkiye Kamu-Sen’in kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kamu çalışanlarımızın hakkını savunan sendikalarımızın yanında olmaya ve seslerine kulak vermeye devam edeceğiz.”

ÖZTÜRK’E ÖNEMLİ GÖREV

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) 57. Genel Kurulu toplantısını, üye ülkelerin temsilcilerinin katılımlarıyla video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.  Toplantıda, KEİPA İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk seçildi.  Öztürk yaptığı açıklamada “Oylarıyla bana destek olan başta Türkiye Delegasyonu üyesi milletvekili arkadaşlarım olmak üzere tüm üye ülke parlamenterlerine teşekkür ederim.” dedi. Toplantıda ayrıca, Kuzey Makedonya KEİPA’nın 13. üye ülkesi olarak kabul edildi.

DEVA’DAN TTSO’YA ZİYARET

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakcı ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. DEVA Partisi Karadeniz Bölge Koordinatörü Metin Kaşıkoğlu, Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ve partililerin de katıldığı ziyarette TTSO Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Başkan Hacısalihoğlu, pandemi döneminde yapılan çalışmalar ve oda tarafından yürütülen projelerle ilgili ziyaretçilere bilgi aktardı.

KOSGEB’TE BAŞVURULAR UZATILDI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Artvin İl Müdürü Arif Ercan, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Başkan Yardımcısı Okan Poyraz ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette Hızlı Destek Programı 2. faz hakkında bilgiler veren Ercan, ilk süreçte başvuru şartlarında sorun yaşayan ve kıstasları sağlayamadığı için destekten yararlanamayan imalatçılar için koşulların artık daha kolay hale getirildiğini söyledi. Öte yandan KOSGEB tarafından söz konusu programın yeni başvuru dönemi için koşullarda bazı değişiklikler yapıldı. 21 Haziran tarihinde başlayan yeni başvuru dönemi 9 Temmuz 2021 tarihine kadar sürecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap