SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2019

24 Temmuz 2019 Çarşamba - 10:02




Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2019





ÇEBİ’NİN HASSASİYETİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Toklu Mahallesi Aksu Sokak sakinlerinin yolları ile ilgili isteklerini dile getirmiştik. Dün Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi’nin her konuda olduğu gibi bu konuda da hassasiyet göstererek mevcut yolda gerekli çalışmaların yapıldığını ve sorunun kökten çözümü için çalışıldığını öğrendik. Daha önce yapılan yol freze ile kazılmış. Mahalle sakinlerinin istekleri dikkate alınarak yolun yeniden ele alınarak sorunsuz hale getirileceğini öğrendik. Bu anlamda vatandaşın isteklerine duyarlılık gösteren Çebi’ye teşekkür ediyoruz.

SARIFAKIOĞULLARI’NIN ZİYARETİ




Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan ak saçlıları ziyaret etti. Vali Sarıfakıoğulları ve eşi yaşlılarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti, hayır dualarını aldılar. Samimi bir ortamda geçen sohbet eşliğinde huzurevi sakinleriyle yemek yiyen Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, ardından bahçede yaşlıların katkılarıyla oluşturulan serada incelemelerde bulundular. Hobi olarak oluşturulan serayla ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi veren huzurevi sakinleri, ziyaretleri ve ilgileri dolayısıyla Vali ve eşine teşekkür ettiler.

SIRA DIŞI BİR BAŞKAN




Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun, sıradışı çalışmalarına devam ediyor. Öztorun’un çalışmaları hem ilçe esnafı hem de vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Daha önce esnafın üniversitede okuyan öğrencilerine burs imkanı sağlayan Öztorun şimdi de sosyal etkinlik kapsamında oda üyelerini Trabzonspor maçına göndermeyi planlıyor. Öztorun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sosyal etkinlik kapsamında odamıza kayıtlı üyelerimizden her hafta 5 esnafımız Trabzonspor maçına gönderilecektir. Kayıtlar başlamıştır. Başvuru sırasına göre gönderim yapılacaktır.”

DEREPAZARI HAZIR

Rize Derepazarı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü yapılacak Derepazarı Pide ve Turizm Festivali'nin 13-14 Ağustos tarihlerinde düzenleneceği bildirildi. Derepazarı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. gününü birlik ve beraberlik içerisinde güzel anılarla hatırlayacağımız ve aynı zamanda gelecek nesillerimize gelenek olarak miras bırakabileceğimiz bir etkinlik organize etmekteyiz. Belediyemiz tarafından 13-14 Ağustos 2019 tarihlerinde Derepazarı İlçe Stadyumu'nda üçüncüsünü düzenleyeceğimiz festivale tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” denildi.




VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Trabzon Araklı’nın Hürriyet Mahallesi Arakale Kümeevleri mevkiinde oturan vatandaşlar, burada kanalizasyon hattı olmadığı için sitemlerini ve tepkilerini dile getirmişti. Harekete geçen TİSKİ, kanalizasyon hattı için çalışmaları başlattı. Çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken vatandaşlar, hem TİSKİ’ye hem de Araklı Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, “Burada büyük bir sıkıntı yaşıyorduk. Kanalizasyon hattı yoktu. Hem belediyeye hem de TİSKİ’ye defalarca dilekçe yazdık. Sağ olsunlar sonunda sesimize kulak vererek kanalizasyon hattını yaptılar” dediler.




İKİ BAŞKAN BULUŞTU

Trabzon Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse başkanlığındaki kent konseyi yürütme kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Akçaabat Kent Konseyi Başkanı M. Salih Köse, Zorluoğlu'na başarı dileklerini ileterek, "Şehrimiz için öncelikli olan turizm sektörüdür. Turizmi kaybedersek Trabzon’u kaybederiz. Turizm noktasında Akçaabat’ın şehrimize, bölgemize katkısı çok fazladır. Bu noktada Akçaabat turizm yönünden özellikle desteklenmeli. Akçaabat’a ses getirecek, büyük bir proje yapmalıyız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap