SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 24.01.2021

24 Ocak 2021 Pazar - 09:07




Olaylar ve Yaşananlar | 24.01.2021





OMUZ OMUZA

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız” dedi. Balta, Trabzon’daki atamalarla ilgili olarak da, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına atanan değerli kardeşim Selahaddin Çebi’yi ve İl Başkanlığına atanan Sayın Sezgin Mumcu’yu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Omuz omuza, gönül gönüle durmak yok yola devam” mesajı yayınladı.

İŞTE BİZ BU YÜZDEN...

İYİ Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Örs, “Vatandaş ile aranıza saraylar kurarak, bariyerler koyarak, sorunları dinlemeyerek hiçbir derdi çözemezsiniz. İşte biz bu yüzden il il, ilçe ilçe geziyoruz. Esnafın, emeklinin, çiftçinin, kadının derdini kendisinden dinliyor ve çözümlerimizi öneriyoruz” paylaşımında bulundu.

DUALARIMIZ ONLARLA

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Terör örgütüne karşı, "Eren-3 Ağrı Dağı Operasyonu" başlatıldı. Rabbim, Mehmetçiğimizi korusun. Dualarımız onlar için” dedi. Ayvazoğlu, “İnandıkları Liderimizin, inandıkları Cumhurbaşkanımızın, yolunda emin adımlarla giden Sinoplu kadınlarımızla birlikteyiz... Sinop 6. Olağan kongremizin, Sinop’umuza, Türkiye’mize ve davamıza hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

SAKLANANLAR

MHP İzmir Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili Hasan Kalyoncu, “Erken seçim dayatması Türkiye’nin kaosa sürüklenme amacının gizemli ve şifreli kılıfıdır. Bu kılıfın altında saklananların demokrasiyle, düşünce ve ifade özgürlüğüyle, dahası milli hedef ve özlemlerle ahlaken hiçbir bağ ve bağlantıları da kalmamıştır” dedi. Kalyoncu tarımda buluşlar ile ilgili de, “Bu tarım buluşları zeytinyağı sıkma tesisi yapacağım diyerek yüzme havuzlu villa olayı gibi bir buluş olmasın?” uyarısında bulundu.

TATLI TEK ADAY

AK Parti Giresun İl Kongresi için geriye sayım sürerken, mevcut İl Başkanı Kenan Tatlı’nın kongreye tek liste ile girmesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  da Tatlı’nın devam etmesinden yana tavır aldığı, siyasi kulislerde dile getiriliyor. Son yerel seçimlerde Giresun Belediyesinin kazanılmasında Tatlı’nın birleştirici tavrının etkili olduğu ve bu yüzden Tatlı etrafında kenetlenme yaşandığı belirtildi.

AĞAÇ’TAN SİTEM

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Türkiye’nin 4 yıldır ekonomik krizle boğuştuğunu söyledi. Bu süreç içerisinde özellikle esnafın çok büyük sıkıntılar çektiğini ifade eden Ağaç, iktidarı esnafa ve vatandaşlara yardım etmeye ve çözüm bulmaya davet etti. Ağaç, ticaret hacminin düştüğü, işsizlik ve gelir düşüklüğünün pençesinde yoksullaşan halkın açlık ile boğuştuğunu dile getirdi. Esnafın borç yükü altında ezildiğini, bu durumdan da kredi çekerek kurtulmaya çalıştığını belirten Ağaç, hükümeti vatandaşların bu durumuna çözüm bulmamakla suçladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap