SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 22.08.2021

22 Ağustos 2021 Pazar - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 22.08.2021





KADİR AYDIN’IN TEMPOSU

Seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarla ve teşkilatlarla birlikte olan ve sorunlarını dinleyen AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, Giresun merkezde olduğu gibi ilçe ziyaretlerinde de büyük bir sevgi seliyle karşılanıyor.

Giresun'u adım adım gezen Milletvekili Aydın, son olarak Alucra ve Çamoluk ilçelerinde AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile beraber esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde Tirebolu, Espiye ve Eynesil ilçeleri ile Giresun merkezde ziyaretlerde bulunan Aydın, Alucra ve Çamoluk ilçeleri ile arazide çalışmalarını sürdürdü. Aydın gönülleri kırma yerine gönülleri kazanma adına milletvekili olarak yaptığı çalışmalarla sosyal medyada, yada kapı arkasında ötekileştirme yada hedef gösterme hareketlerinden uzak durmak yok diyerek yoluna devam ediyor.
Aydın’ın 7’den 70’e herkesin derdi ile dertlenmesi, sevinçlerini paylaşması Giresun’da herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Milletle omuz omuza olma adına Aydın’ın çalışmaları kendisine duyulan sevginin de artmasına neden oluyor.

ÇİMEN HER YERDE

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen göreve geldikten sonra ilçeler dahil herkesle buluşmaya bir arada olmaya ve dertleşmeye devam ediyor. Çimen Köse’de, “Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan ve Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ile birlikte hemşehrilerimizle muhabbetin tadına vardık” paylaşımında bulundu.
15 Temmuz Zafer Meydanı’nda vatandaşla çay sohbeti yapan Çimen, Gümüşhane’de görev yapan ve Barış Pınarı Harekatı’na katılmak için yola çıkan kahraman Özel Harekat Polislerimizi dua ile yolcu etti.

BAYBURT DAMGASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.
Yapılan değişimler sonrası Bayburtlu olan,  Mardin Derik Kaymakamı Hicabi Aytemür –Çorum Alaca Kaymakamlığına, Elazığ Arıcak Kaymakamı Muammer Sarıdoğan – Erzurum Karayazı Kaymakam ve Kayyum, Ağrı Tutak Kaymakamı –Ahmet Karaslan – Diyarbakır Ergani Kaymakam ve Kayyum, Kayseri Felahiye Kaymakamı Oltan Bayraktar –Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığına, Denizli Bozkurt Kaymakamı Talha Battal – Kahramanmaraş Çağlayan Cerit Kaymakamlığına , Adana Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman – Ordu Kumru Kaymakamlığına, İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak – Kocaeli Başiskele Kaymakamlığına atandı. Bayburtlu hemşerilerimize başarılar diliyoruz.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap