SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 21.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 21.09.2021

21 Eylül 2021 Salı - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 21.09.2021





ÖRS’ÜN ‘3Y’ MESAJI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda AK Parti hükümetinin artık ‘veda’ ettiğini dile getirdi. Milletvekili Örs, AK Parti’nin gidişini ise bu sözlerle tarif etti: “Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar ile mücadele edeceğiz dediler, 3Y ile geldiler, 3Y ile gidiyorlar. AK Parti gidiyor, İYİ Parti geliyor.”

BAŞKAN KARAGÖZ’ÜN ÇÖP İSYANI

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçedeki kamelyalarda çöpleri bırakılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak vatandaşları daha duyarlı olmaya davet eden Başkan Karagöz, “Çevremizi temizleyerek temiz tutamayız. Ancak kirletmeyerek temiz tutabiliriz. Vatandaş için yapıyoruz ancak vatandaşta maalesef çevre temizlik bilinci yok. Allah aşkına bu yakışıyor mu İkizdereli hemşehrilerimize? İkizdere Belediyesi temizlik ekipleri sabah akşam bu kamelyaların çöp kutularını temizliyor, çevresini süpürüyor. Vatandaşımızın sorumsuz tavrı, bu hale getiriyor. İlçemizde çevre temizlik bilincinin oluşması için önümüzdeki ay bir program başlatacağız umuyoruz ki katkı sağlarız bu anlamda? İkizdereli vatandaşlarımızın bu umursamaz tavrı içimi acıtıyor” diyerek sitemini dile getirdi.

USTA’DAN FLAŞ İDDİA

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, flaş bir iddiada bulunarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından hazırlanan ve bakanlığa gönderilen çay kanun taslağında taban fiyatın unutulduğunu öne sürdü. Usta, “Üniversitemizin yapmış olduğu çalışma sonucu bakanlığa gönderdiği çay kanunu tasarısında, çay üreticimizin olmazsa olmazı ve en önemli isteği taban fiyat uygulaması maalesef ki bilerek veya bilmeyerek unutuldu. Gelin çay üreticimize, hiçbir faydası olmayacak bu tasarıyı tüm paydaşları ile ele alalım. Sayın vekillerimizin başkanlığı ile, siyasi partiler, çay üreticisi temsilcileri, ÇAYKUR, özel sektör, sivil toplum kuruluş, oda ve borsa ile beraber, hep birlikte bu sorunu çözelim ve çözüme kavuşturalım. 1 milyondan fazla insanımızın ve halkımızın duasını alalım” dedi. Bakalım üniversiteden bu iddia hakkında bir açıklama yapılacak mı bekleyip göreceğiz.

ŞAHİN’İN ACI GÜNÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin’in acı günü. Şahin’in annesi Nebahat Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Merhum Nebahat Şahin’in cenazesi dün Akçaabat ilçesinde Akçaabat Mezarlık Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek. Biz de Karadeniz gazetesi olarak Merhum Nebahat Şahin’e Allah’tan rahmet, Turgay Şahin’e ve kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap