SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2020

20 Temmuz 2020 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2020





ALİM KAYSERİ’YE GİTTİ

81 İlde 81 Çay Satış Mağazası Projesi kapsamında geçtiğimiz gün üçüncü mağazanın açılışını Artvin Kemalpaşa’da yapan ÇAYKUR diğer iller için çalışmalarını sürdürüyor. Pazar çalışmaları için Kayseri Pazarlama Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim beraberindeki heyetle Kayseri Çay Satış Mağazası’na yer tespiti için incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ön fizibilitenin tamamlandığını belirten Alim, Kayseri Çay Satış Mağazası’nın 2 ay içerisinde hizmete açılacağını bildirdi.

DEREPAZARI BELEDİYESİ MEMUR ALIYOR




Rize’nin Derepazarı İlçe Belediyesi, 4 memur alımı yapacağını duyurdu. Belediyeye 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 60 puan alan adaylar arasından sözlü sınavla 1’er adet şehir plancısı, inşaat mühendisi, mimar ve peyzaj mimarı alımı yapılacak. Başvurular, 26 Ağustos- 31 Ağustos tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar Derepazarı Belediyesinin www.derepazari.bel.tr internet adresinde Derepazarı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen veya (Derepazarı Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü Merkez Mahallesi Sadettin Kaynak Bulvarı No:39/2 Derepazarı/RİZE) iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak.

FETÖ TARTIŞMASI




AK Partili Mehmet Metiner'in hükümete yönelik FETÖ ile ilgili suçlamaları kendisini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile karşı karşıya getirdi. Bu eleştiriler sonrası canlı yayına bağlanan İçişleri Bakanı Soylu, "Başında olduğum bakanlığı ilgilendiren birkaç değerlendirme yapıldı. Bu değerlendirmelere bir cevap vermezsem hem kendimize haksızlık hem bugün büyük mücadeleler veren bu kuruma ve hükümetimize bir haksızlık olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

"FETÖ'CÜYÜ GÖREVE GETİRMİŞSEM İHANET EDİYORUMDUR"

Soylu, şöyle devam etti: "Ben FETÖ mücadelesinin nasıl yürüdüğünü bilen insanlardan biriyim. Bizim göreve getirdiğimiz kimse yok. Ben düzgün yaşayan bir adamım. Böyle sağın solun lafları ile iş yapacak bir adam değilim. Ben hükümetimizin politikalarını yürüten bir insanım. Bu laflar benim ağrıma gider. Hayatı risk içerisinde olan bir adamım. Bir tek FETÖ'cüyü göreve getirmişsem ve bu söylenmiyorsa bu, ülkemize ihanettir. Ben getirmişsem ben ihanet ediyorumdur. Çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Televizyon kanallarında bizim arkadaşlarımızın ‘elimizde isimler var’ demesini de kendime hakaret Kabul ediyorum. Bana ulaşabilecek insanların basın üzerinden konuşmasını doğru kabul etmiyorum."




"SAYIN BAKANIM SİZ MÜSAADE MERCİİ DEĞİLSİNİZ"

Mehmet Metiner'in konuşmak için müsaade istemesine de tepki gösteren Soylu, "Ben müsaade falan etmiyorum. Siz söyleyeceğinizi söylediniz. Hayırlı akşamlar diliyorum" diyerek telefonu kapatırken Metiner, "Sizden müsaade istemedim Sayın Bakanım, siz müsaade mercii değilsiniz" dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap