SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 16.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 16.05.2019

16 Mayıs 2019 Perşembe - 11:55




Olaylar ve Yaşananlar | 16.05.2019





ERDOĞAN’IN YAŞ ÇAY ÖNGÖRÜSÜ

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, yaş çay kampanyası öncesinde 16 Mayıs tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından ilan edilecek yaş yaprak fiyatıyla ilgili beklentisini açıkladı. Erdoğan, yaş çayda kalite vurgusunu yineleyerek “ÇAYKUR önemli bir adım attı, ben de kendi firmamda kaliteden ödün vermeden yaş yaprak alımı yapacağım. Bizim kurtuluşumuz yaş yaprağın kaliteli olmasından geçer. Fiyatla ilgili beklentim ve öngörüm 2.90 TL olması yönündedir” dedi.

BİBER VE KURDOĞLU BULUŞTU




CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve yönetimi ile CHP İlçe Başkanı Melek Gümrükçü ve ekibi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada Artvin ve ilçelerinde yürütülecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından tebrikleri tek tek kabul eden Kurdoğlu, konuklarının nazik ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKÇAABAT’IN TURİZMİ




Trabzon Akçaabat Belediyesi'nce düzenlenen Akçaabat Dağ ve Yayla Turizm Güzergahı projesi kapsamında Hıdırnebi Yaylası, Ayana Tepesi ve çevresi turizm projelerinin değerlendirme toplantısında, Akçaabat’ın şehir merkezindeki turizm potansiyeli yanında, dağ ve doğa turizmi konusunda da önemli bir potansiyele sahip olduğu anlatıldı. Göl, şelale, yamaç, yayla ve tepe noktaları gibi doğal peyzaj alanlarından oluşan ve her biri birer turistik durak noktası olabilecek bu alanların çeşitli çağdaş planlamalar ve düzenlemelerle birbirine bağlanması ile bölgeye yeni bir destinasyon kazandırılması hedeflendiği belirtildi. Bölgede yapılacak olan dağ otelleri, konaklama tesisleri, sosyal tesisler, spor tesisleri, çeşitli yürüyüş yolları ve seyir terasları vb. yatırımlar ile bölge insanına sosyal, kültürel, psikolojik ve ekonomik açıdan önemli katkı sağlayacağının üzerinde duruldu.

HACIHASANOĞLU BAŞKAN

MHP Araklı İlçe Başkanlığı'nda bir süre önce Mustafa Harbi'nin istifasının ardından Trabzon İl Teşkilatı'nın atamasıyla Metin Hacıhasanoğu ilçe başkanı oldu.




GÜYAD’DAN ANMA

İstanbul Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği’nin (GÜYAD) 13'üncüsünü düzenlediği "Vefatının 126. Yılında Büyük İslam Alimi Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi’yi Anma Programı" dernek merkezinde yapıldı.




GÜLER’DEN DEĞİŞİM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ilçelerin ekonomik, sosyal ve nüfus potansiyelini değerlendirmek ve vatandaşa daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek amacıyla iki önemli karar aldı. Buna göre, OSKİ Genel Müdürlüğü Fatsa’ya, İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye’ye konuşlandırılacak. Güler, Ordu’nun coğrafi ve nüfus yönünden üç önemli havzaya sahip olduğunu, özellikle sahil kesiminde bulunan Ünye ve Fatsa’nın ekonomik, sosyal, nüfus ve yüksek kesimlerdeki ilçelere olan yakınlık avantajlarından yararlanacaklarını belirtti.

BAŞARILI EBE VE HEMŞİRELER




Yılın başarılı ebe ve hemşirelerine ödülleri Ankara’da dağıtıldı. Giresun’dan 'Yılın Başarılı Ebesi' Giresun Sanayi Aile Sağlığı Merkezi'nden Ebe Zehra Mengi, 'Yılın Hemşiresi' GRÜ Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Nuran Çeçen seçildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap