SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 16.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 16.01.2021

16 Ocak 2021 Cumartesi - 09:27




Olaylar ve Yaşananlar | 16.01.2021





DEĞİŞİM YOK

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, kongreye gitmeye hazırlanan AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nda değişim olmayacağı sinyalini verdi. Aydın, “Mevcut Başkan Kenan Tatlı için değişim talebimiz yok. Neticede bu konuya ilişkin genel merkez bir çalışma da yürüttü, bizden fikirlerimizi, düşüncemizi aldı. Bizden siyasi kaynaklı Kenan Tatlı'nın değişimiyle ilgili bir talep yok. Ama nihayetinde bu kararı Sayın Cumhurbaşkanımız verecektir. Biz Kenan abiden memnunuz” dedi.

AKŞENER GELİYOR

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, “Akşener geliyor, İYİ geliyor. Koruma ordusu yok! Seçim yok; oy kaygısı yok! Kibir yok, gösteriş yok, hamaset yok! Doğallık var, samimiyet var! Akılcı, yapıcı ve yol gösterici siyaset var! Bu üslup ve bu gayret; İYİ Parti iktidarını müjdeliyor” paylaşımında bulundu. Aydın Ümit Özdağ’ın partiden ihraç kararına destek veren Muğla teşkilatı ile ilgilide, “Muğla il başkanımızın, yönetim kurulu ile istişare etmeden tek başına aldığı kararları protesto eden ve kendisiyle çalışmak istemeyen 50 il yönetim kurulu üyesi, görevlerinden istifa etmiştir. İstifalar Genel Merkezimize ulaştırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” açıklamasını yaptı.

ŞENLİKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Şenlikoğlu, “Maddi durumu olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Tüm olanaklarımızı seferber ederek bu ailelerimizin yanında olduk. Onların yalnız olmadığını birlikte büyük bir aile olduğumuzu kendilerine anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

HANİ YEŞİL ALAN?

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bizim Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler Belde Evleri yıktım diye övünüyor. Ancak kendisi şimdiki eski garajın oraya 2 emsal veriyor 20 katın üzerine kat çıkmaya karar veriyor. Hani yeşil alan olacaktı orası? Oranın mimarı da diyor ki yeşil alanı binaların üstüne yapacağız. Aklımızla oynuyorlar yani balkona saksı çiçek koyacaklar evin çatısına yeşil çimen yapacaklar. Burası yeşil alan olacak dediniz. Otogarı yıktınız buraya çivi çakarsanız Ordu’ya zulüm edersiniz yanlış yaparsınız demeyelim mi? Eğer oraya gökdelen yapılırsa buraya ilk ben karşı çıkacağım” ifadelerini kullandı.

BEKAROĞLU’NUN ÇAYKUR

ÇAĞRISI ÇAYKUR'un Varlık Fonuna devredildiği Şubat 2017'den itibaren zararının artmakta olduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, ÇAYKUR'un Varlık Fonundan çıkarılarak yeni baştan rehabilite edilmesi gerektiğini söyledi. Bekaroğlu, "Çaykur’da kredi kullanma ihtiyacı, esasen, birkaç ay içerisinde alınıp, hemen ödenmesi gereken yaş çay yaprağı alımlarının finansmanı ile sınırlı ve yılsonuna doğru çay satışlarından gelen hasılat ile geri ödenmekte iken giderek yıla yayılan ve genel nitelikte, kalıcı bir finansman ihtiyacına dönüşme eğilimi göstermektedir. Bu durum finansman giderlerinin artışı yoluyla Çaykur’un zararının katlanarak artmasına neden olmaktadır. Çaykur’un Varlık Fonuna devri de bu durumu engelleyememiştir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap