SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.10.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 15.10.2021

15 Ekim 2021 Cuma - 08:01




Olaylar ve Yaşananlar | 15.10.2021





UZUN-BIÇAKÇIOĞLU TARTIŞMASI

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, kendisinden önce görev yapan Orhan Bıçakçıoğlu’nun sosyal medyada ve basında şahsiyetiyle ilgili yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi. Uzun, “Bıçakçıoğlu ilçemizde 5 yıl belediye başkanlığı yaptı ama ilçemize yıllarca çözülemeyecek enkaz bıraktı. Göreve geldiğimiz günden beri onun bıraktığı enkazı tamir için gece gündüz çalışıyoruz. Benim partime ayar vermek istemektedir. Partimin onun aklına hiç ama hiç ihtiyacı yok. Herkes hakkını ve haddini bilmelidir. Şimdi hangi yüzle böyle açıklamalar yapıyor? Beşikdüzü halkı bu saygısızlığı ve huzursuzluğu asla istemiyor. Nitekim halkımız Orhan Bıçakçıoğlu’nu da, Ramis Uzun’u da çok iyi biliyor ve tanıyor” açıklamasında bulundu.

ŞENLİKOĞLU ESNAFLA OMUZ OMUZA




Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Adeta dert küpü olan esnaflarla buluşan Başkan Şenlikoğlu, “Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa onlara gerekli desteği sağlıyoruz” dedi. Şenlikoğlu, “Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ONUR’A PLAKET




Trabzon SİAD Başkanı Seçkin Kanca ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyesi ve önceki dönem Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Nusret Onur’u ziyaret ederek derneğe 2003-2007 yılları arasında yönetim kurulu üyesi, 2007-2017 yılları arasında yüksek istişare konseyi üyesi, 2017-2021 yılları arasında da yüksek istişare konseyi başkanı olarak yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Onur, başkan Seçkin Kanca ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarak, dernek çalışmalarında yönetim kurulunun her zaman yanında olduğunu belirtti.

TÜRKMEN ADAY

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, başkanı olduğu Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun 23 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan genel kurulunda yeniden başkan adayı olduğunu bildirdi. 2018 yılında Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu başkanlığına seçilen ve 3 yıl içerisinde federasyonu her alanda iyi bir noktaya taşıyan Prof. Dr. Türkmen, yeniden federasyon başkanlığına aday olduğunu yazılı bir açıklama ile duyurdu. Aynı zamanda Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı da olan Prof. Türkmen, federasyonun istikrarlı büyümesine katkı sunmak, uluslararası alanda da konfederasyon başkanlığına devam edebilmek için başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 











 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap