SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 14.12.2020

14 Aralık 2020 Pazartesi - 09:26




Olaylar ve Yaşananlar | 14.12.2020





NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü pandemi sürecinde denetimlerden tutun da yolda kalmışa, maaşını çekemeyen emekliye varıncaya kadar her yerde varlık gösteriyor. Basın sektörü çalışanları olarak bizler de bu zor günlerde tüm kısıtlamalar dahil siz sevgili okurlarımızı gazeteyle buluşturmak adına hep çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Sokağa çıkma yasaklarında seyreltilmiş otobüs saatlerini beklerken, bizleri görüp es geçmeyip gazeteye bırakan ya da iş çıkışı görmüşse eve bırakan emniyet çalışanlarına teşekkürü borç biliriz. İyi ki varsınız koca yürekler. Zaten Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in ekibinden aksi bir davranış söz konusu olmazdı.

TIĞLI’DAN TEKLİF

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, öğretmen ve öğrencilerin uzaktan eğitimde kullandıkları bilgisayarların KDV’den muaf tutulması için yasa teklifi hazırladı. Tığlı, “Kumar dediği şans oyunları yandaşına geçince vergiyi sıfırlayan iktidar, elini vicdanına koysun” diye konuştu. Tığlı, teklifle ilgili olarak, “Daha düne kadar ayıplı, kumar gibi değerlendirilen, söylemediğini bırakmadığı, haram olduğunu üstüne basa basa ifade ettiği şans oyunlarını Demirören Grubu’na devreden iktidar, şimdi ise bunları KDV’den muaf tutarak teşvik ediyor. Devlet vergilendirerek büyük kazanç elde ederken, kumar dediği şans oyunları yandaşına geçince teşvik eden iktidar, elini vicdanına koymalı; öğretmenlerin, öğrencilerin alacağı bilgisayar, tablet ve laptoplarda KDV oranını sıfırlamalı ve KDV’den muaf tutmalı” açıklamasını yaptı.

DELİ MUHARREM

Ordu Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM’de bütçe görüşmelerinden yaşananlara dikkat çekerek, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,TBMM'de destan yazıyor. HDP, her zaman yaptığını yapıyor, Kandil’e bakıyor. Kahrolsun PKK ve sevicileri! Hazımsızlık kabız yapar. Sakin olun, sabredin ve dinleyin. Her söze muhalefetin bir getirisi olsa, bizim Deli Muharrem şehre başkan olurdu” ifadelerini kullandı.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden sahada bulunan ve tüm çalışmaları yakından takip eden kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu belirten Ordu Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Halk Günü toplantıları ile vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışını yaşatıyor. Salgın sürecinde de vatandaşlarla kesintisiz iletişim sağlamaya devam eden Başkan Tören, belediye meclis toplantı salonunda kent halkıyla bir araya geldi.

GENÇ’İN SÖZLERİ

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Sözün hakkı böyle teslim edilir işte. Ağzına ve yüreğine sağlık Sayın Bakanım. Devletin gücünü ve varlığını, vekil maskesi takmış teröristlere tekraren hatırlatan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Genç, ayrıca “Trabzonsporumuzda yöneticilik yapmış, Otel Usta’nın sahibi kıymetli iş adamı Hüseyin Usta ağabeyimizin vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” mesajı yayımladı.

BEBEK’TEN ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına atanan hemşehrimiz Hasan Bebek, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı makamında ziyaret etti. Çiçeği burnunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Bebek'e Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hakan Bebek ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk de eşlik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap