SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2019

14 Ağustos 2019 Çarşamba - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2019





ÇERVATOĞLU’NDAN DAVET VAR

Göreve geldiği günden beri Rize Fındıklı’da farklı yönetim anlayışıyla dikkat çeken ve ilçenin sorunlarının çözümü noktasında halkla sürekli istişare haline olan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, tüm Rizelileri ve Fındıklılı vatandaşları festivale davet etti. Çervatoğlu, yaptığı açıklamada “14-18 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceğimiz ‘Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali’ etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız” dedi.

SÖĞÜT’TEN ZORLUOĞLU’NA ÇAĞRI




Ortahisar Belediyesi'nin CHP’li Meclis Üyesi Oktay Söğüt, Maçka’da üç yüzden fazla vatandaşın çeşitli şikayetlerle hastaneye başvurduğunu ve Sağlık İl Müdürlüğü’nün içme suyunu işaret ettiğini hatırlattı. İçme suyu ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’a çağrıda bulunan Söğüt, “Van’dan Trabzon’a gelir gelmez, TİSKİ’nin borcu harcı konusunda kamuoyunu bilgilendiren Başkan Zorluoğlu ve Tekataş'ın, suyun kalitesi hakkında da düzenli olarak ayrıntılı rapor hazırlayıp, kamuoyunun bilgisine sunmaları kaçınılmaz ve zaruri bir ihtiyaçtır. Gereğinin yapılacağını umut ediyor, musluklarından en temiz ve en sağlıklı suyun aktığı bir Trabzon diliyorum” dedi.

EMNİYET EKİPLERİ İŞ BAŞINDA




Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri Kurban Bayramı nedeniyle ilçede vatandaşların rahat hareket etmeleri için seferberlik başlattı. Ekipler, Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı başkanlığında yol uygulaması yaparken yayaya yol vermeyen araçları önce uyardı, sonra gerekli cezai işlemleri uyguladı. Emniyet Müdürü Ortaasyalı da ekiplerle denetimlere çıkarak, kurallara uymayan sürücüleri uyardı. Bu uygulama Araklı’da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

ÖRNEK BAŞKAN

Artvin Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan çalışma arkadaşlarıyla tek yumruk olarak görevini sürdürüyor. Orhan’ın, personeline lokum dağıtırken, bayram nedeniyle maaşlarına da ek olarak bin lira kurban parası, işçilerine bayram ikramiyesi dağıtması, ayrıca bayramda görevli olanlara ek ödeme yapması herkes tarafından takdirle karşılandı. Başkan Orhan’ın bu davranışının bütün belediyelere örnek olmasını isteyen memur ve işçiler, “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başkanımıza bu örnek davranışı nedeniyle teşekkür ediyoruz” dediler.




GÜMÜŞHANE TEK YUMRUK

Kurban Bayramı nedeniyle Gümüşhane'nin mülki amirleri vatandaşla buluşarak bayramlaştı. Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen ile birlikte polislerimizi ve askerlerimizi yalnız bırakmayarak onların bayramını kutladılar. Belediye personeli ile de bir araya gelen Vali Taşbilek ve Belediye Başkanı Çimen sağlık çalışanlarını da unutmadılar. Taşbilek ve Çimen sevgi evlerinde kalan çocuklarla da bir araya geldiler. Halkla sürekli iç içe olan ikili bayram vesilesiyle de onlarla buluştu, birlik ve beraberlik içerisinde huzur dolu bir bayram yaşanmasına katkı sağladı. Vatandaşlar ilin mülki amirlerine halkla bir ve bütün olmaları konusunda gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap