SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 13.12.2020

13 Aralık 2020 Pazar - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 13.12.2020





VARANK’TAN TEPKİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bir bakanın anayasal hakkı olan Meclis konuşmasını, milletin malı olan sıraları yumruklayarak engellemeye kalkan demokrasiden bihaber bir muhalefetle karşılaştık. Gerçekleri yüzlerine vurup rahatsız etmeye devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

ÇOK YORULDUK




İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın toplantısına Genel Başkanımız Meral Akşener de katıldı. Herkes görüş ve önerilerini dile getirdi. Salgın tehdidi altında bile ülke meselelerini konuşabilen coşkulu ve kararlı İYİ Parti teşkilat mensuplarını kutluyorum. ‘Tek Adam Yönetimi’ sona erecek” dedi. Nuhoğlu, “Aşı konusundaki güvensizlik giderilmelidir. Salgınla ilgili başından beri yalan üzerine kurulu sistemin sorumluları artık susmalı, bilim insanları korkmadan konuşmalıdır. Türk milleti bu kadar kötü yönetimi hak etmiyor; artık çok yorulduk. Hiç olmazsa sağlığımızı koruyabilelim” çağrısı yaptı.

HAYIRLI OLSUN




AK Parti Ankara Milletvekili APA Türk Grubu Başkanı Asuman Erdoğan, şartların el verdiği ilk fırsatta hızlı bir takvimle il kongrelerini tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin ve milletin, bölgesinde ve dünyada nerede durduğunu ve nereye gittiğini görmek için önümüzdeki fotoğrafa ferasetli ve vizyoner bir yaklaşımla bakmak gerekiyor” paylaşımında bulundu. Erdoğan, “Devletimiz, 1.942 ipekböceği üreticimize 6 milyon 990 bin lirayı 11 Aralık 2020’de, 171 ton tiftik için üreticimize 4 milyon 849 bin lirayı 18 Aralık Cuma günü ödemeye başlıyor. Hayırlı olsun” dedi.

KOCA BİR HİÇ

CHP Parti Meclisi Üyesi, Samsun Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Neslihan Hancıoğlu, “Bu bütçede kadınlar için ne var? Koca bir hiç! Adil olmayan, vicdansız olan bu bütçeye ‘Hayır’ oyu vereceğiz. Emine Bulut ve Güleda Cankel için, Somalı, Ermenekli maden işçileri için, açlığa, sefalete mahkum edilen tüm yurttaşlarımız için bu bütçeye ‘Hayır’ oyu vereceğiz” ifadelerini kullandı.




LİYAKAT ESAS ALINMALI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Örs, “Yoğun ve uzun süren 2021 Bütçe görüşmelerinin 5. Tur görüşmelerini geç saatlerde tamamladık” dedi. Milletvekili Örs, “Atamalarda ölçü ‘Bana sadık mı?’ olmamalı, liyakat esas alınmalıdır. Devlet kadrolarını AK Partili siyasetçilere ‘depo makamı’ olarak kullandırmak alışkanlığından bir an önce vazgeçilmelidir” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap