SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2019

11 Temmuz 2019 Perşembe - 08:58




Olaylar ve Yaşananlar | 11.07.2019





REVİ DAHA ÖNCE NEREDEYDİ?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin değişim süreciyle ilgili İl Başkanı Haydar Revi de eleştirilerini sıralamıştı. “Bilindiği üzere Revi uzun yıllar İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmıştı. Trabzon’un büyükşehir olmasıyla İl Özel İdaresi kapanmış, yaklaşık 300 kişilik, büyük bölümü AK Partili olan personel, eski başkan tarafından başka kurumlara gönderilmişti. Sayın Revi o dönem çalışma arkadaşları için ne tür açıklamalarda bulunmuştu? Ya da kurum kraldan çok kralcılar tarafından en alttaki personele kadar adeta ters yüz edilirken neden kimseye sahip çıkmadı? Yoksa Revi’nin atamaları eleştirmesi için üst düzey isimlerin mi görevden alınması gerekiyor? Herkes yerinde sayarken sahip çıktığı isimlerin yükselişleriyle ilgili ne gibi rahatsızlıkları oldu? Büyükşehir belediye başkan adayı olmak istediği bilinen Revi, seçilseydi eski kadroyu bozmadan mı çalışacaktı? İşin özeti insanlarla kurduğu iyi diyaloglarla bilinen Revi birilerini mutlu edeceğim diye güvenilirliğini sarsmak yerine, Trabzon’un geleceği için Sayın Zorluoğlu’na destek vermeli” şeklinde yorumlar hem parti içinde hem de kulislerde seslendiriliyor.

AVCI’DAN ZİYARET




AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Avcı, Rize’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda Soylu’yu bilgilendirdi. Bakan Soylu da Avcı’ya nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti. Avcı, yapılan ziyaretle ilgili “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek Rize’mizin yatırımlarına dair değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

ZORLUOĞLU FRENE Mİ BASTI?




31 Mart seçimlerinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen Trabzon Büyükşehir Belediyesi yapılanmasını tam olarak tamamlayamadı. Göreve gelmeden önce liyakatli isimlerle çalışacağını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kadronun henüz yüzde 20’sini değiştirmesine rağmen, özellikle kendi partisinin il teşkilatı tarafından tepki aldığı söylendi. Kamuoyu ise Zorluoğlu’nun atamalarından memnuniyet duyarken, bir bardak suda fırtına koparmaya çalışanların tepkilerini anlamakta zorluk çekiyor. Görevden alınanların teşkilatları ayağa kaldırma çabası, 'önemli olan dava değil koltukmuş' dedirtiyor. Bu konuda görüştüğümüz partinin ileri gelenlerinden bir isim, “Sayın Zorluoğlu toplasan on kişiyi değiştirmesine rağmen tepkiler sonucu frene basmış gibi görünüyor. Trabzon zor bir şehir. Eğer Zorluoğlu teşkilatlar ve bir kısım basın nedeniyle geri adım atmış gibi görünürse, işlerine gelmeyen her olayda aynı gündemi yaratırlar ve onu yönetmeye çalışırlar. Zorluoğlu, her şeye kulağını tıkayıp bildiğini yaparak bir an önce yeni ekibiyle kolları sıvamalı. Çünkü yarın ihale bu konuşanlara değil kendisine kalır” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARAGÖZ DURMAK BİLMİYOR

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, dur durak bilmiyor. Göreve başladığı günden beri bir yandan ilçeye yatırım kazandırmak için Ankara’nın yolunu tutan Karagöz bir yandan da ilçedeki eksiklikleri tamamlamak için var gücüyle çalışıyor. Karagöz, ilçedeki WC’lerin eksikliklerini tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Karagöz, “İlçe merkezinde ciddi bir ihtiyaç hissedilen umumi tuvaletleri projelendiriyoruz. İlçemize yakışır, modern tuvaletler yapmak için projelendirme ve devamında imalat çalışmalarına başladık” dedi.  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap