SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 06.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 06.04.2021

06 Nisan 2021 Salı - 09:12




Olaylar ve Yaşananlar | 06.04.2021





DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, emekli amirallerin yayımladığı bildiri ile ilgili olarak, “Millet iradesini yok sayan darbeci, muhtıracı, vesayetçi zihniyetin artıkları bilmelidir ki Türkiye'de muhtıralar, darbeler dönemi bitmiştir. Bu millete kurulan tezgahlara geçit vermedi, vermeyecek. Bizler büyük ve güçlü Türkiye için daha çok çalışacağız” paylaşımında bulundu. Balta, “5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyor, adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluğu olan vatanına, milletine bağlılıkla mesleğini yerine getiren tüm avukatlarımıza, savunma ve hak arama görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ŞENLİKOĞLU’NUN TEPKİSİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, belediyenin salgın döneminde yaptığı çalışmalar ile ilgili eleştirilere, “Bazı yerel gazetelerde yer alan kamuoyunu yanlış bilgilendirme ve yanıltmaya yönelik haberlere karşın, yaklaşık 1 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkisini birçok sektörde olumsuz olarak gösteren koronavirüs mücadelemizi Giresun Belediyesi olarak çok ciddi bir şekilde sürdürmekte olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Bizler de Giresun Belediyesi olarak, gerek pandemiden önce gerekse pandemi sırasında ticari faaliyet gösteren sanayi firmalarımızın ve esnaflarımızın yanında olduk, sorunlarına çözüm ortağı olmaya özen gösterdik. Diğer yandan belediye olarak hızlı bir şekilde meclis kararı alarak esnafımıza kira ve işgaliye desteğinde bulunduk” dedi.

KURUKIZ’IN VEFASI

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Ülküsünün ışıklarıyla aydınlandığımız, büyük dava adamı, Türk milletinin eşsiz Başbuğ’u, evlatların olarak aziz hatıraların önünde saygıyla eğiliyor, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun” paylaşımında bulundu.

Başkan Kurukız,  ‘Şalpazarı Belediyesi, Şalpazarı ilçemiz değişiyor… Şalpazarı ilçemiz güzelleşiyor’ sloganıyla birlikte hazırladıkları  büyük projeler üzerinde çalışarak, şehrin kimliğini değiştirecek önemli bir projenin daha başlangıcını yaptıklarını ifade etti. Kurukız, “Proje, özellikle ilçemize gelenlerin burayı güzel  görmeleri adına önemli. Bu kapsamda Hürriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi’nde cephe iyileştirmesine başladık. Binalarımızın dış cephelerini iyileştiriyoruz” dedi.

ERDOĞDU’DAN TEŞEKKÜR

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nde 2 yıllık görev süresini doldurması nedeniyle Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Mehmet Emin Erdoğdu oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.
Birinci Başkan vekilliğine Torul İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Bedir, ikinci başkan vekilliğine Köse İl Genel Meclis, üyesi Yakup Mehmani Aygün, asil katip üyeliklere Torul İl Genel Meclis Üyesi Kemal Emiroğlu ile Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Zengin, yedek katip üyeliklere Merkez İl Genel Meclisi üyeleri Mihdat Uçan ve Vedat Soner Başer seçildi. Erdoğdu, “Meclis üyelerimizin yüksek teveccühüyle tekrar İl Genel Meclisi başkanlığına seçildim. Tüm meclis üyelerimize destekleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN GÜLER

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Haberi Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt paylaştı. Enginyurt, AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in koronavirüse yakalandığını duyurdu. Enginyurt, twitter hesabından, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet Hilmi Güler kovid teşhisiyle hastanede tedaviye alınmış. Kendisine geçmiş olsun derken, acil şifalar diliyorum” dedi. Biz de Başkan Güler’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap