SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 05.04.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 05.04.2020

05 Nisan 2020 Pazar - 09:12




Olaylar ve Yaşananlar | 05.04.2020





DOLMUŞLAR VE KORONA

Koronavirüsten önce Trabzon’un en önemli gündemi dolmuş dönüşümü idi. Uzun süren görüşmeler ve tartışmalar sonucu bir karara varılmıştı. Kartlı sitemden ise vazgeçilmişti. Bazı kesimler de ‘dolmuş kültürümüze aykırı’ gibi garip düşüncelerle kartlı sisteme karşı çıkmıştı. Koronavirüs salgının yayılmasından aslında nasıl önemli bir uygulamadan vazgeçildiği de fark edilmiş oldu. Temasın sıfıra indirilmesi gereken şu günlerde bizler hala dolmuşlarımızda para uzat, üstünü al şeklinde en yoğun temas şeklini gerçekleştiriyoruz. Bir kişinin verdiği para binlerce kişinin elinde dönüyor. Kartlı sistemle bu temas yolu da aşılmış olurdu.

REVİ, TÜRKEŞ’İ UNUTMADI




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telekonferans sistemi ile yapılan görüşmenin ardından, “Kıymetli Hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hepinize selamları var. Sizlerin sağlığı için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız görevinin başında. Bizler de teşkilatlarımızla elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Evde kalın sağlıklı kalın” çağrısı yaptı. Revi, Türk siyasetinin unutulmaz ismi Alparslan Türkeş’i de ölüm yıl dönümünde unutmayarak, “Türk Dünyası Abide Şahsiyetlerinden Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'i, vefatının 23. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

FKB VE KARAN




 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na bir destek de FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu’ndan. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Giresun Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Giresun Ziraat Odası Başkanı olan Nurittin Karan ile diğer birlik bölge yönetim kurulu üyeleri 50 bin lira bağışta bulundu.

TATLI’DAN 5 MAAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’dan destek. İl Başkanı Tatlı,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kampanyaya şahsı olarak 5 aylık emekli maaşını bağışladığını belirterek, Giresunlu hemşehrilerinden kampanyaya destek olmalarını istedi.




CANLI’YA BAŞSAĞLIĞI

Gümüşhane eski Belediye Başkanı, eski Milletvekili ve İstanbul İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın kayınpederi Ali Rıza Tuncay hayatını kaybetti. Canlı’ya ve ailesine başsağlığı, merhum Tuncay’a Allah’tan rahmet diliyoruz.




PEKMEZCİ’NİN MESAJI

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Alparslan Türkeş’i vefatının 23. Yıl dönümünde andı. Başkan Pekmezci, mesajında, “Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. Çizdiği yolda kararlı, istikrarlı, doğru ve inançlı bir politika sergileyen liderimiz Alparslan Türkeş’in vefatıyla nülkemiz çok şey kaybetmiştir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının 23. yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyor, şükranla yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap