SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 04.08.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 04.08.2020

04 Ağustos 2020 Salı - 09:15




Olaylar ve Yaşananlar | 04.08.2020





ASLAN’DAN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

Cumhurbaşkanı başdanışmanı olarak görevlendirilen Turgut Aslan, Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti. Vali Çeber, İki gün boyunca ailesi ile birlikte misafir ettiği Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aslan’a başta Ayder olmak üzere Rize'nin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdirerek şehri tanıttı. Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığım Sayın Turgut Aslan’ı Rize'de ve kendi evimde ağırlamaktan ötürü çok mutluyum. Bilindiği gibi görev aldığımız süre zarfında, görev aldığımız yerlerde değişiklikler olabiliyor. Ama çalıştığımız yerlerde elde ettiğimiz dostluklar her zaman bizlerle oluyor. Birlikte görev almaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

FINDIK PİYASASINDA REKABET ARTIYOR




Toprak Mahsulleri Ofisi ile birlikte fındık alımı yapmak için piyasaya bir başka kurumun daha gireceği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Fındık fiyatları üretici bahçeye girmeden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklanan fiyat üreticimizi memnun etmiştir. Toprak Mahsulleri Ofisi ile birlikte bir başka kurum daha piyasaya girecektir. Bu kurumumuzun fındık alması için destek olan Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a teşekkür ediyorum. Böylelikle serbest piyasada fiyatlar daha da yükselecektir” dedi. Milletvekili Gündoğdu, fındık alımı yapacak olan kurumun adını açıklamazken bu kurumun Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği olduğu öğrenildi. Fiskobirlik de fındık alımı yapacağını daha önce duyurmuştu.

MANSUR BAŞKAN RİZE’DE




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı tatili için Rize'ye geldi. Başkan Yavaş’ın Rize'de olduğunu Rizeli Araştırmacı-Gazeteci Fatih Sultan Kar duyurdu. Kar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile memleketim Rize'de sohbet etme imkanı bulduk" ifadesine yer verdi. Başkan Yavaş'ın tatil için geldiği Rize'de yaylalarda ve gözlerden uzak olmayı tercih ettiği öğrenildi.

BAYRAKTUTAN YANGIN BÖLGESİNDE

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan kent genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Bayraktutan, Yusufeli ilçesine bağlı Dokumacılar köyünü ziyaret etti. Mahallede geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonrası incelemelerde bulunan Bayraktutan, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayraktutan, “Tüm hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlık ve huzur dolu bayramlar diliyorum” dedi. Bayraktutan daha sonra Demirkent köyünü ziyaret ederek burada vatandaşlar ve köy sakinleriyle bir araya gelip bayramlaştı.




İYİ PARTİLİLER ÇAYELİ’DE BULUŞTU

İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu sabah kahvaltısında İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’ı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kahvaltıda ülke ve Rize’nin sorunları konusunda istişarede bulunuldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özyanık, “İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanım Selman Kalyoncu’nun düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Çayelili hemşehrilerimle buluştum. Rize siyasetinde öncü ilçe Çayeli ve İYİ teşkilat üyelerimizle birlikte ‘Biz birlikte İYİ’yiz’ dedik. Yeni dönem çalışmalarımız için Çayeli ilçesinden startı verdik. Allah utandırmasın” dedi.




BAYRAM DİPLOMASİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın ilk üç gününde aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Kazakistan'ın Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev'in de bulunduğu 21 görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Umman Sultanı Heysem bin Tarık, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Bosna-Hersek Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı Bakir İzetbegoviç, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ve daha birçok liderle bayramlaştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap