SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 03.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 03.05.2019

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 09:15




Olaylar ve Yaşananlar | 03.05.2019





ARDEŞENLİ MORAL GÖREVİNE BAŞLADI

Ardeşen Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan, 2014 genel seçimlerinde Rize milletvekili aday adayı ve 2019 yerel seçimlerinde Ardeşen Belediye Başkan aday adayı olan Mecit Moral Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevine başladı. Moral, “18 yıl boyunca Ardeşen Belediyesi'nde çeşitli kademelerde görevlerde bulunarak hemşehrilerime hizmet etmeye gayret gösterdim. Bugün itibariyle başkan yardımcılığı görevinden ayrıldım ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başladım. Ardeşen Belediyesi'nde birlikte çalışma fırsatı bulduğum mesai arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ BOŞ DURMUYOR




Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bazı mahallelerdeki kanalizasyon sorununu ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürleri ekipleri şimdi de Camiönü ve Piriçelebi mahallelerinde kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Hemen hemen her gün ayrı bir mahalleye giderek çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşların da takdirini kazanıyor.

GİRESUN EMİN ELLERDE




Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yönetimindeki polis ekipleri, suç ve suçlularla mücadele konusundaki başarılı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Başarılarından dolayı büyük takdir toplayan Aktaş, gençlere de örnek oluyor.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından Rektörlük Binası Fuar Salonu'nda düzenlenen “Bauhaus 100. Yıl Sergisi” görkemli bir törenle açıldı. Açılışı, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un da katılımıyla gerçekleştirildi.




EMRE YAYLA MUHTAR

Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve dernek üyelerinin desteklediği, mahallesinde olduğu gibi çevresinde de sevilen Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla Ordu Valiliği komisyonunda, Ordu İl Mütevelli heyet üyeliğine seçildi. Altınordu Muhtarlar Derneği'nin desteklediği Emre Yayla 59 oy alırken, Şahincili Mahallesi Muhtarı Sezgin Güzelordu 29 oyda kaldı.




AK PARTİ’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, beraberinde Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan ve il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe belediyesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tatlı, desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı ilçe halkına teşekkür ettiler.

RİZE’DE VATANDAŞ TEPKİLİ




Rize Merkezde Şeyh Camii’nde Cuma namazında bazı tartışmalar yaşandı. Yağmur yağınca camiye namaz kılmaya gelen vatandaşlar mağdur oldu. Birçok kişi camiye sığmazken cami içerisinde izdiham yaşandı. Dışarıda kalanlar ise Cuma namazını kılamayarak geri dönmek zorunda kaldı. Vatandaşlar tepkisini dile getirerek “Rize sürekli yağmur alan bir il. Yağmur yağınca dışarıda namaz kılamıyoruz. Her yağmur yağdığında mağdur oluyoruz. Yetkililerimiz merkezde ya daha büyük bir cami yapsınlar ya da Şeyh Camii’nin dışarıdaki avlusunun üzerini örtsünler. Çünkü birçok kişi yağmurdan dolayı Cuma namazını kılamadan geri dönüyor. Yağmur yağdığında insanlar cami içerisine sığmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ARDEŞEN BAŞKANINI SEÇTİ

Ardeşen Köy Muhtarları Derneği yeni başkanını seçti. Manganez Köyünden Mustafa Tepegöz’ün ve Çıraklar Köyünden Maksut Çırakoğlu’nun yarıştığı seçimde kazanan Çırakoğlu oldu. Seçimde Tepegöz, 18 oy alırken Çırakoğlu ise 22 oy aldı. Çırakoğlu, Ardeşen Köy Muhtarlar Derneği Başkanı olarak iki buçuk yıl görev yapacak.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap