SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 02.01.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 02.01.2020

02 Ocak 2021 Cumartesi - 09:14




Olaylar ve Yaşananlar | 02.01.2020





BALTA’DAN MESAJ

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yıl mesajı yayımladı. Balta, yeni yıla hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla girildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:"2021'nin, 2020'den daha iyi bir yıl olması, sağlıkta, ekonomide, dış politikada ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir sene olması için AK Parti olarak her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, dayanışmamızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta söylediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.
Bu duygular eşliğinde, yeni yılın ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2021'nin kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, hemşerilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."




ESNAFIN SESİNİ DUYUN

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet kaya, “Esnafımızın sesini duyan yok. Lokanta, restoran ve kafe işletmecileri zor durumda! Hükümet esnafın sesine kulak vermeli, talepleri yerine getirmelidir” çağrısı yaptı. Kaya, “Hükümete yaptığımız çağrı karşılık buldu; Borç yapılandırma başvuru tarihi uzatıldı,  İlk taksit ödemeleri ertelendi. Temennimiz taksit ödemelerinin en az yaz sonuna kadar ertelenmesidir” dedi

ALİM’DEN SALARHA AÇIKLAMASI




AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize’de önemi çok büyük olan Salarha Tüneli’nin ilk tüpünün açılışının yapılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıllarca beklenen hayalin gerçek olduğunu kaydeden Alim, ikinci tüpün de açılması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Alim, “Salarha (Yeni Şehir) Tüneli'nin 2 bin 977 metre uzunluğundaki ilk tüpünün hizmete açılış törenini halkımızla beraber gerçekleştirdik. En kısa zamanda ikinci tüpü de hizmete alarak hemşehrilerimizin kullanımına açmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

REVİ’NİN DİLEĞİ




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2021 yılının; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa; sağlık, barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Bütün engellere rağmen 2020’yi 18 yıldır olduğu gibi inandığımız yolda yürüdüğümüz, Türkiye'mize durmaksızın hizmet ettiğimiz bir yıl olarak hatırlayacağız. Aziz milletimize sağlık dolu bir yıl diliyoruz” dileğinde bulundu

KABİL’DEN  ERDOĞAN’A MEKTUP




Anavatan Partisi Rize eski milletvekili Ahmet Kabil, Rize-Artvin Havalimanına merhum eski başbakan Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı. Kabil mektubunda özetle şu ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanım Türkiye Cumhuriyetinde gelmiş geçmiş bütün Başbakanların kendi illerinde tarih boyu ismini yaşatacak bir eser olduğu malumunuzdur. Yalnız merhum Mesut Yılmaz’ın ilinde ismini ve hatırasını yaşatacak bir eser yoktur. Rize’den ara vermeden altı dönem Milletvekilliği, önemli Bakanlıklar ve üç ayrı Hükümette Başbakanlık yapmış ülkemize ve Rize’mize de birçok önemli hizmetleri olan Sayın Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin Rze-Pazar’da yapımı devam eden Havalimanına verilmesi halkımızın müşterek talebidir. Bu hususun gerçekleşmesi yönünde vereceğiniz talimat Rize halkını mutlu edeceği kanaatimi arz eder, saygılarımı sunarım.”

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap