SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Nahoş hadise olmamalıydı

Nahoş hadise olmamalıydı

12 Nisan 2017 Çarşamba - 09:12








Bu devirde iş ve aşın ne kadar önemli olduğunu hepimiz iliklerimize kadar biliriz. Allah kimseyi işsiz ve aşsız bırakmasın. Dün, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde nahoş bir hadise yaşandı. Keşke yaşanmamış olsaydı.

İşten çıkarılan bir çalışan elinde bıçakla güvenlik müdürüne saldırmış. Neyse ki olay fazla büyümeden, yara bere olmadan yapılan müdahaleyle kavga büyümeden bastırıldı. Daha sonra olaya karışanlar polis tarafından gözaltına alınıp karakola getirilerek ifadeleri alındı. Trabzonspor’a geçmiş olsun diyoruz. Bir daha böyle hadiselerin yaşanmamasını diliyoruz.

SİSTEM KURULMUŞ!

Trabzon’un en önemli turizm yerlerinden birisidir Uzungöl. Son birkaç yıldır bölgemize gelen Arap turistlerin uğrayıp konakladığı yerdir. Uzungöl’e arz ve talep olunca ister istemez ranta dönük yatırımlar da beraberinde gelmekte. Gerçi asıl sıkıntı da zaten burada! Çok önceden Uzungöl’e ait bir dernek varken, şimdi bu derneklerin sayısı üçe çıkmış.

Bize gelen iddialarda Uzungöl’de yapılan ihalelere bu üç dernek giriyormuş. Dışardan hiçbir firmayı ihalelere sokmuyorlarmış! Zira yapılan ihalelere dışardan girende olsa ihale derneklerin birisinde kalıyormuş.


Sonuçta ihaleyi alan dernek, aldığı işi bir başkasına paslıyormuş. Bu derneklerin haberi olmadan Uzungöl’de kuş uçmuyormuş. Uzungöl ve Uzungöl’deki derneklerle ilgili bize gelen iddialar böyle. Mutlaka derneklerin kendileri için ortaya atılan bu iddialara verecek olduğu bir cevap da vardır.

FINDIK FİYATI GERİLEDİ

Ordu’da serbest piyasada 50 randımanlı kabuklu fındığın kilogram fiyatı 9 liraya düştü. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, yaptığı açıklamada, fındık fiyatının çift haneli rakamlardan yeniden tek haneli rakamlara gerilediğini söyledi.

Bu sezonun fındığını, manav ve tüccarların 9 liradan aldığını belirten Akarsu, geçen sezondan kalan ve eski fındık olarak belirtilen ürünün ise 8 liradan işlem gördüğünü ifade etti. Akarsu, fındık fiyatının 8-9 lira seviyelerine gerilemesinin asla kabul edilir bir şey olmadığını dile getirerek, fındıkta oynanan oyunların devam ettiğine inandıklarını, üreticiler olarak bu oyunun son bulmasını istediklerini kaydetti.

CUMARTESİ START ALIYOR


Turizm Haftası başlıyor. 15-22 Nisan tarihlerin arasında Turizm Haftası kutlamaları yapılmaya başlanacak. Turizm Haftası, 17 Nisan Pazartesi günü Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başlayacak. Pazartesi günü yapılacak törenden sonra gün içerisinde Turizm Haftası’yla ilgili etkinlikler yapılmaya devam edecek. Turizm haftası 22 Nisan Cumartesi günü son bulacak.

MUHTARLARDAN GÜMRÜKÇÜOĞLUNA ÖVGÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu referandum sürecine girildikten sonra Trabzon’un tüm ilçelerindeki mahalle muhtarlarını dinledi. Başkan Gümrükçüoğlu  ilçelerde mahalle muhtarlarını dinlerken aynı zamanda Trabzon şehrine gelen bakanlara da eşlik etti.

Bu süreçte yoğun günleri geride bırakan Gümrükçüoğlu’nun seçime kadar olan zaman diliminde Ortahisar İlçesi’nde çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. 

Trabzon yerelinde hizmetlerin merkezinde olan Gümrükçüoğlu vatandaşların karşısına yaptığı hizmetlerin rahatlığıyla çıkıyor. Yapacağız, edeceğiz söylemleri yerine yaptıklarını ve yapmayı sürdürdüklerini anlatan Gümrükçüoğlu muhtarlardan ve halktan tam not alıyor.


Toplantı öncesinde Gümrükçüoğlu’nu eleştireceğini ifade eden muhtarlar toplantı sonrasında, “Başkan bu zamana kadar yaptıklarını anlattı. Bizim köyümüzün eksikleri var.

Bu kadar hizmet yapan bir başkana bir şey diyemedik. Çünkü bizim eksiklerimizi de giderirse yine Başkan Gümrükçüoğlu giderecektir” diyerek salondan ayrılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap