SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Koordinatör kim olacak?

Koordinatör kim olacak?

25 Ocak 2017 Çarşamba - 14:55








Ticaret ve sanayi odasıyla ilgili iddia edilenler üzerine, bir yazı kaleme almıştık. O yazıyı, keşke yazmaz olaydık! Telefonlarımız susmadı. Kendi kendimize neymiş bu ticaret ve sanayi odası da demedik değil. Öyle görülüyor ki ticaret ve sanayi odasıyla ilgili iddiların ardı arkası da kolay kolay kesilecek değil. Neyse dikkatimizi çeken bir iddiayı sizlerle paylaşalım istedik. Zaman zaman ticaret ve sanayi odası Arap ülkelerine seyehat ederler. Seyahat esnasında ve sonrasında karşılıklı, anlaşmalar yaptık, falan filan diye açıklamalar yapılır. Bakın bize gelen iddiada şu sorunun sorulması istenildi. Hemen belirtelim biz kamuoyu adına elçiyiz. Sorulmak istenen soru şu ”Kaş üstünde yapılacak Shereton otelini, Araplar yapıyor,bu otelin koordinatörlüğünü kim yapacak?” Diyeceksinizki otelle ticaret ve sanayi odasının ne alakası var? İşin bam teli de burası. Evet kim yapacak?

HER HASTANEYE BÖYLE DOKTOR LAZIM!

KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi doktorlarından Doç. Dr. Tamer Tüzüner alışagelmiş doktor tiplerinden çok farklı. Tüzüner hasta psikolojisini çok iyi bilen ve buna göre de hastalarla ilişki kurabilmeyi başarabilen nadir doktorlardan. Öyle ki size gösterdiği sıcak ve alakadan hasta olduğunuzu bile unutuyorsunuz. Endişeniz ve korkunuz yok oluyor. Ve bir anda doktor Tüzüner ile arkadaş oluyorsunuz. Başka doktorlar sizin derdinizi bile dinlemezken Tamer Tüzüner sizinle sohbet ediyor, sıcak ilişki kuruyor, sizi anlamaya çalışıyor. Sadece hekimlikle değil sporla ilgilenen ve sosyal yaşamın içinde yer almaya özen gösteren Tüzüner’in gerçekten de klasik doktor algısını yıkan bir yapısı var. Biz de kendisine bu örnek tavrından dolayı teşekkür ediyoruz. Ve diyoruz ki, Allah her hastaneye böyle doktorlar nasip etsin...

FARABİ YOLU'NDA İSYAN VAR

KTÜ Farabi Hastanesi Kalkınma Yolu'nda araçların sağlı, sollu yol üzerinde park edilmesi ulaşımı aksatıyor. Bu durum en çok belediye otobüslerini ve uzun araçları zorluyor. Dönemeçlerde rahat dönemiyorlar. Bunun yanında ne dolmuşlar bu yoldan rahat geçebiliyor ne de özel araçlar. Allah korusun, olası bir yangında ya da acil bir durumda ne itfaiye araçları ne de sağlık ekipleri olay mahalline ulaşamaz. Yol üzerinde bulunan cafe vb. işyerlerinin önüne park edilen araçlardan dolayı yayalar da kendilerine ait olan kaldırımlarda rahat bir şekilde yürüyemiyor. Öyle ki iki kişinin yan yana cadde üzerinde yürümesi imkansız hale geliyor. Bırakın bunu tek kişinin yürümesi bile zor. Polisin ve zabıtanın bu araçlara gerekli cezai işlem yapması zorunlu hale geldi. Umarız trafik kurallarını ihlal edenlere gerekli cezalar verilir. Yoksa vatandaşlar mağdur oluyor, trafik aksıyor. Beş dakikada gidilecek yol 15-20 dakikada gidiliyor.


AK PARTİ MAÇKA'DA ÖNCELİK REFERANDUM

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Ali Osman Aydın referandum hazırlıkları için yol haritasını belirledi. Referandumdan dolayı da ilçe kongresi hazırlıkları ikinci plana itildi. Teşkilat varsa yoksa referandumdan en yüksek 'evet' oyu nasıl çıkarırız bunun üzerinde kafa yoruyor. Anayasa değişikliği halka nasıl anlatılacak, var olan kuşkular nasıl giderilecek, cumhurbaşkanlığı sisteminin neler getireceği hepsi en ince ayrıntısına kadar halka anlatılacak. Tabi bütün bu çalışmalar aynı zamanda yaklaşan ilçe kongresi için de bir basamak niteliğinde olacak. Referandum sürecinde en çok çalışan, en çok katkı sunan adayların ilçe başkanlığına aday gösterilmesi sürpriz olmasa gerek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap