SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Biz sorun yaşamadık

Biz sorun yaşamadık

04 Nisan 2018 Çarşamba - 09:38








Geçtiğimiz günlerde gazetemizde manşet çıkan ‘Vefasızlık örneği’ başlıklı haberimizle ilgili haberde ismi geçen merhum eğitimci Nihat Özmen’in kızı Nesrin Özmen bizlerle iletişime geçerek bilgilendirmede bulundu. Özmen, habere ilişkin şu düzeltmeyi yaptı: "Kendi babam adına net ifade ediyorum ki ismi çok amaçlı salona verilmiş ve tabelası vardır. Habere konu olan sorunu Özmen ailesi olarak bizler yaşamamaktayız."

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Gazetemizin köşe yazarı ve Ortahisar Belediyesi Basın Danışmanı Yusuf Keskin’in babası rahatsızlandı ve hastanede tedavi altına alındı. Her fırsatta babasına olan sevgisini ve hürmetini dile getiren Keskin’in babasının rahatsızlığı karşısında yaşamış olduğu hüznü paylaşıyor ve acil şifalar diliyoruz.

DEĞİRMENDERE FELÇ OLDU

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışması adeta trafiği felç etti. Haftalardır süren altyapı çalışması nedeniyle Değirmendere esnafı, “Gün geçmeden yolları yarıyorlar, kapatıyorlar, sonra tekrar açıyorlar. Madem bir çalışma yapılacak bunu tek seferde yapsalar ne olur? Bizler esnaf olarak burada her seferinde mağdur oluyoruz. Müşteriler dükkanlarımıza gelemiyor. Tüm bunları geçtik, maalesef vatandaş Sülüklü Mezarlığına bile gelemiyor. Bu konuda acil olarak bir çözüm bekliyoruz. Bu çalışmalar ivedilikle son bulsun” ifadelerini kullandılar.


SANAYİ SİTESİ ÇİLE DOLU

Günde binlerce aracın girdiği Büyük Sanayi Sitesi tam manasıyla çile olmaya devam ediyor. Çünkü dükkanların önünde araçlar glişi güzel park ettiği için sanayi içinde ilerlemek neredeyse imkansız. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de sanayi sitesinin girişinde bulunan boş alana otopark koymuşlar. Her şeyi anladık da bu otopark niye? Bunu da çok geçmeden öğrenmiş olduk. Sanayinin girişinde açılan bir restoran yüzünden kurulmuş bu otopark. Baktılar ki buraya çok müşteri geliyor, kurdular hemen bir otopark. Bari sanayi sitesinin içinde bunu yapmasaydılar daha iyiydi.

NİSAN AYINDA KAR SÜRPRİZİ

Karadeniz Bölgesi’nde iki gündür etkili olan soğuk havayla birlikte Giresun’un yüksek kesimlerine ve Gümüşhane’ye bağlı Zigana Dağı’na kar yağdı. Sürücüler Zigana Dağı’nın sarp yollarında hava şartları nedeniyle zor anlar yaşadı. Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, dün de aralıklarla devam etti. Kar yağışının ardından özellikle dün hava sıcaklığı hissedilir ölçüde düşerken nisan ayında yağan kar sonucunda yaşam olumsuz etkilendi. Giresun için de soğuk havanın yeni mahsul fındıkta herhangi bir olumsuzluğa yola açıp açmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

MAAŞLARA % 14 ZAM!


Ortahisar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında, Başkan Ahmet Metin Genç ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın katılımıyla toplu iş sözleşmesi imzalandı. 2 sene geçerli olacak sözleşmede işçilere ilk yarı yüzde 7, ikinci yarı yüzde 7 toplamda yüzde 14 zam yapıldı. İşçilerden en düşüğünün maaşı 2 bin 416 TL’ye çıktığı kaydedildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap