SON DAKİKA



Haber > Medya > Yeni 'Star Wars' filmi çıkıyor

Yeni 'Star Wars' filmi çıkıyor

10 Ocak 2024 Çarşamba - 15:49




Star Wars hayranlarını sevindiren haber geldi. Lucasfilm ve Disney tarafından yapılan açıklamada, bu yıl prodüksiyona girecek olan “The Mandalorian & Grogu”yu Jon Favreau'nun yöneteceği duyuruldu. Bu sayede Baby Yoda ilk kez beyazperdeye çıkacak.





Lucasfilm ve Disney yaptıkları duyuruda, bu yıl prodüksiyona girecek olan “The Mandalorian & Grogu”yu Jon Favreau'nun yöneteceğini bildirdi.

AP'de yer alan habere göre vizyon tarihi açıklanmasa da, 2019'da vizyona giren "The Rise of Skywalker"dan bu yana yeni bir filmi olmayan "Star Wars" hayranlarını sevindiren bir haber oldu.

"The Mandalorian & Grogu" filmi, popüler Disney+ serisinin devamı olacak ancak oyuncular hakkında herhangi bir ayrıntı verilmedi. Pedro Pascal, üç sezon boyunca küçük ekranda maskeli ödül avcısını canlandırdı. Dave Filoni, Favreau ve Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy ile birlikte yeni filmin yapımcılığını üstlenecek.

Favreau yaptığı açıklamada, "George Lucas'ın yarattığı zengin dünyada geçen hikayeleri anlatmayı sevdim. Mandalorian ve çırağı Grogu'yu beyazperdeye taşıma ihtimali son derece heyecan verici" dedi.

Kennedy ise açıklamasında, "Jon Favreau ve Dave Filoni, 'Yıldız Savaşları'na iki yeni ve sevilen karakteri dahil ettiler ve bu yeni hikaye beyaz perdeye mükemmel bir şekilde uyuyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan "Ahsoka"nın ikinci sezonunu da geliştirilmeye devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap