SON DAKİKA



Haber > Medya > Yasak Elma'dan büyük hamle! Yasak Elma yeni bölüm

Yasak Elma'dan büyük hamle! Yasak Elma yeni bölüm

29 Haziran 2021 Salı - 09:19




Gelen son habere göre; Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma, bomba gibi bir giriş yapacak. Ardı ardına ünlü oyuncuları kadrosuna katarak reytingleri alt üst eden dizinin yeni sezonu için flaş bir transfer gerçekleşecek. Ancak sürprizler bununla da bitmeyecek. Diziden çok ünlü bir oyuncu da ayrılacak. İşte detaylar...





FOX TV'nin en çok izlenen ve en iddialı dizilerinden biri olan Yasak Elma için 5. sezonda da devam kararı alındı.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı Yasak Elma dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncuları bir bir kadrosuna katmıştı

Geçtiğimiz sezon kadrosunu Savaşçı dizisinden Berk Oktay'ı ve tecrübeli oyuncu Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimleri dahil eden Yasak Elma dizisi yeni sezona da güçlü kadrosuyla bomba gibi girmişti.

Sevilen diziye bomba bir oyuncu dahil oluyor

Yeni sezonda da izleyenleri bambaşka sürprizlerin beklediği diziye ünlü bir isim daha transfer oldu.

Dizi sezon finaline giderken Hasan Ali, Ender ve Yıldız’ın başına pek çok iş açacak güçlü bir kadın karakterin geldiği söylentileri vardı.

Final bölümünde ortaya çıkmıştı

Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya vedasının ardından sürpriz bir gelişme yaşanmış Ece Dizdar, dizinin sezon finalinde ortaya çıkmıştı.

Komşu diziden bomba transfer

Çağatay’ın eski sevgilisi olarak diziye dahil olan Ece Dizdar'dan sonra yeni sezonda Dizdar ile birlikte bir başka kişinin daha Yasak Elma’ya dahil olduğu konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından paylaştığı kulis bilgisine göre; usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önümüzdeki dönemde iddialı yapımda yer almayacak.

Altuntaş, yeni sezona bomba gibi girmek isteyen dizi için hazırlıklar sürerken ünlü isimleri buluşturan yapıma; Baraj dizisinin parlayan yıldızı Biran Damla Yılmaz'ın dahil olacağını yazdı.

Biran Damla Yılmaz, Fox Tv ekranında 2 sezon süren ve 39. bölümü ile birlikte de final yaparak ekran ömrünü tamamlayan Baraj isimli dizide Nehir karakterine hayat vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap