SON DAKİKA



Haber > Medya > Yalı Çapkını dizisinde bomba gelişme! Usta oyuncu ekibe veda mı etti?

Yalı Çapkını dizisinde bomba gelişme! Usta oyuncu ekibe veda mı etti?

31 Temmuz 2023 Pazartesi - 12:26




Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz sezonu sallayan yapımlar arasında yerini aldı. Dizi yaz arası verdi ancak konuşulmaya devam ediyor. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, bir süredir aşk haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Ancak diziyle ilgili de yeni gelişmeler var, gelin detaylara birlikte bakalım.





Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam ve Öznur Serçeler gibi isimlerin rol aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisi yeni sezona hazırlanıyor.

Yeni sezon başlamadan önce başarılı oyuncu Doğukan Polat'ın canlandırdığı Fuat Korhan karakterinin diziden gönderilmesi izleyicilerde adeta şok etkisi yarattı. Ancak ayrılıkların devamının geleceği iddia ediliyordu.

İkinci sezonuyla izleyici karşısına çıkması beklenen Yalı Çapkını'nda Halis Ağa karakteri ile büyük beğeni toplayan Çetin Tekindor güçlü ses tonu ve başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduruyor.

"Yalı Çapkını" dizisi ilk sezonunun sonuna doğru yaşanan ayrılıklarla birlikte yeni bir döneme giren dizide Çetin Tekindor’un ekibe veda edeceği söylentisi ortaya atılmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı kulis bilgilerine göre; usta aktörle ilgili bir ayrılık kararı alınmış değil.


Yeni sezon hikâyesi önümüzdeki günlerde şekilleneceği için ekibe kimin gideceği, kimin kalacağı da yakında belli olacak.

Yeni erkek torun için görüşmeler başladı

Yalıya gelecek erkek torun karakteri için görüşmeler başladı. Bir de genç ve etkileyici bir kadın karakterinin daha ana kadroya girme ihtimali üzerinde duruluyor.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap