SON DAKİKA



Haber > Medya > Taylor Swift'ten dünya turnesi rekoru

Taylor Swift'ten dünya turnesi rekoru

09 Aralık 2023 Cumartesi - 16:05




Time dergisinin 'Yılın Kişisi' seçtiği Taylor Swift, dünya turnesiyle bu yıl 1 milyar doları aşarak, rekor kıran ilk isim oldu.





Kariyeri boyunca aldığı ödüllerle adından sık sık söz ettiren ABD'li şarkıcı Taylor Swift, şarkılarıyla kırdığı rekorlar, dünya turnesiyle ses getirmesi, turne filmiyle sinema tarihine geçmesi, ABD ekonomisine olan büyük etkisi ve daha birçok başarısıyla Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçildi.

NTV' de yer alan habere göre, bu yıl üst üste birçok rekora imza atan Swift, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şarkıcı, 'Eras' adlı dünya turnesi bilet satışlarından 1 milyar dolar kazandı.

TURNE BİTENE KADAR 2 MİLYON DOLARA ULAŞABİLİR

Pollstar verilerine göre, Swift bu yıl 1 milyar doları aşmayı başaran ilk isim oldu. Bu rakamın turne bitene kadar 2 milyon dolara ulaşması bekleniyor.
Şimdiye kadar 60 konser veren şarkıcının turnesi toplamda 4,5 milyon bilet satış rakamına ulaştı.

2023 yılının en çok kazanan dünya turneleri sıralamasında ise Beyonce 2. sırada yer alıyor. Listenin devamında sırasıyla Bruce Springsteen, Coldplay, Harry Styles, Morgan Wallen, Ed Sheeran, Pink, The Weeknd ve Drake var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap