SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da Atakan, Adem'e tekme attı! Diskalifiye mi geliyor

Survivor'da Atakan, Adem'e tekme attı! Diskalifiye mi geliyor

06 Haziran 2022 Pazartesi - 15:39




Survivor All Star büyük heyecanla izlenmeye devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Nisa, oyun alanını terk etmesiyle son bölüme damga vurdu. Oyunda Atakan ve Adem arasında resmen savaş çıktı





Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyununun oynandığı dün gece, ünlüler ve gönüllüler kıyasıya rekabet etti. Nefes kesen üçüncü dokunulmazlık oyunu sonunda kazanan takım, aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Adem ve Atakan birbirine girdi, potaya giren isim bakın kim oldu...

Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star son bölümde; ünlüler ve gönüllüler, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlıkla birlikte ödül de kazananın oluyor. Günün ödülü ise döner, patates kızartması, salata oldu.

 Ayrıca yarışmacılar çarktan çıkacak ekstra lezzetin de tadını çıkarıyor. İlk turu 8-0 kırmızılar alırken ikinci turu da gönüller kazandı ve dokunulmazlık da mavi takımın oldu.

Nisa oyun alanını terk etti

İlk turdan hiç sayı alamayan ünlüler takımından Nisa, Ayşe ile çıktığı son oyunun bitiminde, ''Musmutlu mavi takım!'' şeklinde sözler sarf etti. Benche geçtiğinde ise ''Beş ay emek ver, sonra biz harika bir mutlu takımız. İyi ki de böyle takımız. Beş ay boyunca sanki çöp poşetiydik orada'' dedi. İlk turu kaybettikten sonra ise oyun alanını terk etti.

Murat Ceylan'dan uyarı

Sunucu Murat Ceylan da, Nisa'nın tavrı üzerine, ''Sadece bunu Nisa yapmadı, başka arkadaşlarınız da yaptı. Artık buna bir dur deyin arkadaşlar'' ifadelerini kullandı.

'İstenmemiş gibi hissettim'

Konseyde Ayşe, oyun alanında sarf ettiği sözleri Nisa'ya sordu. Nisa ise fazla alıngan ve duygusal olduğunu da belirterek, ''Ben herkesi eşit bir şekilde görüyordum. Ama ondan sonra kaybettikleri ilk dokunulmazlıkta sonra 'Kesinlikle doğru karar verdik. Takım olarak da çok mutluyuz' dedi. Ben de sordum, Atakan da 'Böyle tabi ki daha mutluyuz' dedi. Ben de sonra beş ay emek verdim, kendimi çöp kutusu gibi hissettim. Kendimi istenmemişim gibi hissettim'' ifadelerini kullandı.

Survivor All Star yarışmasında ilk dokunulmazlığı gönüllüler kaybetmiş ve Hikmet, potaya giden ilk yarışmacı olmuştu. İkinci eleme adayı da ünlülerden Evrim olmuştu. Ünlülerde Adem, gönüllülerde de Nagihan performans birincisi seçilirken, haftanın üçüncü eleme adayı, yapılan oylama sonucunda Nisa oldu.

Atakan, Adem'e tekme atıyor!

Yayınlanan fragmanda ortak engele önde giren Adem’in arkasından Atakan 3 kez tekme atıyor. Ardından Adem’in tepki göstermesiyle ikili arasındaki tartışma büyüyor ve takım arkadaşları iki yarışmacıyı tutmakta zorlanıyor.

Survivor All Star'da Atakan Arslan'ın Survivor Adem Kılıçcı'ya saygısız hareketi sosyal medyada da geniş yankı buldu. Görüntüleri izleyenler Atakan'ın kesin diskalifiye edilmesi gerektiğini düşündüler.

Atakan Arslan'ın Survivor Adem'in üzerine yürüdüğü anlar da Anıl Berk Baki ve Survivor Nagihan Karadere ikilinin arasına girdi. Atakan, Anıl'ın kendisini tutması üzerine deliye döndü. Milli Boksör ve All Star şampiyonu Adem Kılıçcı ile Muay Thai dövüşcüsü Atakan Arslan'ın kavga ettiği anlar Survivor 126. bölümüne damga vurdu!

Avatar Atakan diskalifiye edilir mi?

Daha önce de adı tartışmalara karışan Atakan Arslan'ın bu çirkin hareket sonrası diskalifiye edilip edilmeyeceği de merak edildi. Acun Ilıcalı'nın toplanacak konseyde Atakan'a ceza vermesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap