SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 2024 büyük kavgayla başladı! Survivor 2024 All Star fragman izle

Survivor 2024 büyük kavgayla başladı! Survivor 2024 All Star fragman izle

29 Aralık 2023 Cuma - 12:31




TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2024 All Star için heyecanlı geri sayım başladı. İlk fragman yayınlandı, daha ilk bölümden Poyraz ile Turabi arasında büyük kriz yaşandı.





Survivor All Star 2024 izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk bölüm tanıtım fragmanı Acun Ilıcalı tarafından yayınlandı.

Fragmanda, daha önce iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'ın, Yiğit Poyraz'ın üzerine yürümesi dikkat çekti. Ödül oyunundaki parkurda yaşanan kavgada, Poyraz iki aydır saygısızlık kışkırtma yapıldığını söylerken, Turabi'nin Poyraz'a saldırmaya çalıştığı görüldü.

Survivor All Star, 1 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak. All Star sezonu için geri sayımın başladığı Survivor'ın ilk tanıtım fragmanında, Acun Ilıcalı, SMS olmadığı için Nagihan Karadere'nin hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.

Daha ilk bölümden tansiyonun yüksek olduğu anlaşılan fragmanda, Nagihan ve karşı takım arasında tartışma yaşandığı görüldü. Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise Poyraz'ın "İki aydır bütün saygısızlıkları, kışkırtmaları yapan bu adam. " dediği görüldü. Bunun üzerine de Turabi Poyraz'a karşılık olarak, "Senin biberonunu emziğini getirdim." sözlerini söylemesi tansiyonu yükseltti.

Poyraz'ın "Seni ağlatacağım' demesi üzerine Turabi'nin Poyraz'a saldırması ilk bölüm fragmanına damga vurdu.

İlk bölümü oldukça sert geçeceği anlaşılan Survivor All Star'ın fragmanında yaşananların ardından Acun Ilıcalı'nın “Survivor'da kırmızı alarmı veriyorum” dedikten sonra Turabi'nin sesini yükseltmesi üzerine uyarıda bulunması dikkat çekti.

Turabi'ye bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı 1. bölümde belli olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap