SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 2020 şampiyonu kim oldu? Survivor kim kazandı Cemal Can mı, Barış mı?

Survivor 2020 şampiyonu kim oldu? Survivor kim kazandı Cemal Can mı, Barış mı?

15 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:35




Survivor'da şampiyon belli oluyor. Survivor 2020 şampiyonu kim oldu? Survivor kim kazandı Cemal Can mı, Barış mı? sorularının yanıtları Survivor'ı heyecanla takip edenler tarafından merak ediliyordu. Ekranların fenomen programı Survivor 2020 yarışmasının büyük finali dün gece yapıldı.





Survivor 2020'de final heyecanı dün gece yaşandı. Milyonlarca vatandaşımızın da merakla takip ettiği yarışmanın finalinde Cemal Can ve Barış Murat yarıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da geçtiğimiz yıl birincisinin ödülü 500 bin TL olmuştu. Survivor 2020 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 5,5 aydır hem fiziksel hem de psikolojik mücadele veren Cemal Can ile Barış arasından hangi ismin şampiyon olacağı ise heyecanla bekleniyordu. Survivor 2020 şampiyonu büyük final canlı yayınında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Henüz bul yıl verilecek ödül ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu yıl da 500 bin TL ödül verilmesi bekleniyor.

Survivor 2020 şampiyon kim oldu?

Survivor 2020 finalinde şampiyon Galataport İstanbul'da belli oldu. Türkiye'nin dünyaya açılacak olan kapısı Galataport İstanbul'da düzenlenen Survivor 2020'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Barış ve Cemal Can adını büyük finale yazdırmıştı. Canlı SMS oylaması sonrası Cemal Can şampiyon oldu. 

 

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap