SON DAKİKA



Haber > Medya > Sırada Hangi Fenomenler Var !

Sırada Hangi Fenomenler Var !

11 Kasım 2023 Cumartesi - 12:30




Denetim sırası altın düşkünü o fenomene de geldi!





Dilan Polat'a yakınlığı ve altınlara olan düşkünlüğüyle tanınan fenomen Nevra Bilem tarafından dolandırıldıklarını ileri süren birçok vatandaş suç duyurusunda bulundu.

Altınları çektiği videolar ve Gelin Evi yarışmasıyla tanınan fenomen Nevra Bilem'in 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından çok sayıda kişiyi dolandırdığı hakka bu yüzden de hakkında suç duyuruları olduğu ileri sürüldü. Bilem tarafından dolandırıldığını söyleyen mağdur kadın, "Bir gün gene hikâyesini gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devre mülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor" dedi.

Nevra Bilem'in yaptığı bir mobilya reklamını görerek şirketten sipariş veren kadın, ödenen paranın fenomenin bir akrabasının hesabına gönderildiğini fark etti. Yaşadığı mağduriyeti anlatan kadın, "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" şeklinde konuştu.

Kendisi gibi Nevra Bilem tarafından dolandırılan birçok kişinin olduğunu söyleyen mağdur kadın, yaşananlara itiraz ettiklerinde de fenomenin kendilerini engellediğini söyledi. Bilem tarafından dolandırıldıklarını iddia eden kişiler soluğu karakolda alarak şikâyetçi oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap