SON DAKİKA



Haber > Medya > Savaşçı dizisinin hayranlarına kötü haber

Savaşçı dizisinin hayranlarına kötü haber

23 Mart 2020 Pazartesi - 16:37




Savaşçı dizisinin son bölümünde, aracın içerisine yerleştirilen bombanın aniden patlayarak alev almaya başlaması yürekleri ağza getirdi. Kendilerini bir kez daha tehlikeli görevin tam ortasında bulan Tim üyelerinin hiç hesaba katmadıkları olaylar gelişirken korkunç tuzak kapılarını çaldı. Savaşçı 97.bölüm fragmanı geldi mi, yeni bölüm ne zaman yayına girecek? İşte tüm bu soruları cevabı.





Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu da Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın ikilisinin üstlendiği Savaşçı 97.bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmedi...

SAVAŞÇI BU HAFTA NEDEN YOK? SAVAŞÇI 97.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu Savaşçı 97.bölümüyle 2 (iki) hafta sonra Fox TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçmesi bekleniyor.
Yörük'ün akıllara durgunluk veren kumpasın kurbanı olup olmadığı konusu merak uyandırırken Savaşçı 96.son bölümde; Araca gizlice kurulan bomba düzeneğinin ansızın infilak etmesi sonucunda Haydar'ın yolun sonuna geldiği düşüncesi Tim üyelerinin beynini kemirmektedir. Savaşçı son bölümde, Kimden ve nereden geldiği belirsizliğini koruyan istihbarat üzerine karargahtakiler neye uğradığını şaşırırken, hiç vakit kaybetmeden stratejik bir şekilde plan ve hedeflerini belirleyip yola koyulmaları sahne oldu. Halil İbrahim Kopuz'un komutasında hazırlanan planın tüm sorumluluğunu göğüsleyerek korkusuzca uygulamaya başlayan Tim ekibi ikiye bölünmek durumunda kalırken enteresan olayların baş göstermesiyle birlikte kafalarının allak bullak olmasının ardından Savaşçı 97.bölüm fragmanı bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap